Ημερίδα με θέμα την Ασφάλεια των Πολιτών στο Δημαρχείο Μεγάρων την Παρασκευή 13/09

Ο Δήμος Μεγαρέων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η απρόσκοπτη κίνηση στις πόλεις και θέματα ασφαλείας των πολιτών», την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στις 18:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων, με κύριο ομιλητή τον υπαστυνόμο Β’ Σελλά Ανδρέα.

Ειδικότερα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την ανάγκη απρόσκοπτης κίνησης των πολιτών και μάλιστα την κίνηση πεζών, μητέρων με παιδιά, ΑΜΕΑ και επισκεπτών της πόλης, τήρηση Κ.Ο.Κ αλλά και γενικότερα θέματα ασφαλείας των πολιτών, κρίνεται σκόπιμο να γίνει αυτή η ημερίδα με ομιλητές ανώτερους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε την πρόσκληση του Δημάρχου Μεγαρέων κ.  Γρηγόρη Σταμούλη:

«Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην Ημερίδα, που διοργανώνεται από το Δήμο Μεγαρέων, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 18:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων (Χρ. Μωραΐτου & Γ. Μαυρουκάκη) με θέμα: «Η απρόσκοπτη κίνηση στις πόλεις και θέματα ασφαλείας των πολιτών», με ομιλητή Ανώτερο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button