Ευχαριστήριο μήνυμα της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Μεγάρων – Ν. Περάμου προς τον Πρωθυπουργό

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων – Νέας Περάμου, με ανακοίνωσή τους, «αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το Πρωθυπουργό Κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να επισκεφθεί την πόλη μας και μάλιστα για τρίτη φορά κατα την διάρκεια της θητείας του, όπου εγκαινίασε τον ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και παράλληλα βρέθηκε στο κέντρο της πόλης όπου προχώρησε σε ομιλία και επαφή με τους πολίτες. Με την παρουσία του έδειξε για ακόμη μια φορά το μεγάλο ενδιαφέρον του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων για την συνεισφορά τους στην προετοιμασία αυτής της επίσκεψης, αλλά και τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου που έδωσαν βροντερό παρών.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε για το μεγάλο ενδιαφέρον και τις συνεχείς και σημαντικές ενέργειες του ώστε ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας να φθάνουν στο υψηλότερο κυβερνητικό κλιμάκιο και να επιλύονται προς όφελος των πολιτών, τον συμπολίτη μας Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή της περιφέρειας μας κύριο Γιώργο Κώτσηρα, τον Σύμβουλο του Υπουργού Υγείας και Συντονιστή του ταμείου Ανάκαμψης Υπουργείου Υγείας Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Σταμάτη Πουλή, για το ενδιαφέρον και τις δικές του σημαντικές ενέργειες στο θέματα Υγείας της Δυτικής Αττικής, όπως και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή κύριο Θανάση Μπούρα, τον Βουλευτή κύριο Βαγγέλη Λιάκο.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους δύο Αντιπεριφεριάρχες μας, τον κύριο Κλεάνθη Βαρελά και Λευτέρη Κοσμόπουλο, που έχουν προσφέρει και εκείνοι τα μέγιστα και που φυσικά έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμη όπως έχουν δεσμευθεί.

Η ΔΗΜ. Τ.Ο Μεγάρων – Νέας Περάμου ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή τιμώντας τις αρχές και τις αξίες της παράταξης. Και είναι τιμή μας, που σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις σε Εθνικές και Περιφερειακές εκλογές δίνει ποσοστό μεγαλύτερο του 50% στηρίζοντας έμπρακτα την μοναδική πολιτική δύναμη της προόδου της οποίας στεκόμαστε αρωγοί μαζί με τους Βουλευτές μας στο κοινοβούλιο σε κάθε προσπάθεια ώστε να έρθουν και άλλα έργα ανάπτυξης στον τόπο μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button