Ευχαριστήριο δημάρχου για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Είναι γνωστή η απαράδεκτη κατάσταση, που υπήρχε στον τομέα της  Καθαριότητος στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στους oικισμούς κατά  το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε αμέσως μετά τις Δημοτικές εκλογές έως ότου αναλάβει η νέα Δημοτική αρχή.

 

Από την 1η Σεπτεμβρίου που εγκαταστάθηκε η νέα Διοίκηση, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ασχολήθηκε επίμονα για τη λύση του προβλήματος και πέτυχε σε λίγες μέρες να αλλάξει την εικόνα σε όλη της περιοχή του Δήμου. Για να υπάρξει όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα εργάστηκαν πολλοί.

 

Το προσωπικό του Δήμου, αιρετοί και άλλοι μη αιρετοί συνεργάτες και φίλοι του Δημάρχου και απλοί πολίτες, δημότες οι οποίοι εργάστηκαν εθελοντικά προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα και συντομότερα η υπόθεση της Καθαριότητος.

 

Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης εκφράζει την ικανοποίησή του και την ευαρέσκειά του στο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητος του Δήμου, στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο, που επέδειξε προθυμία και ζήλο, στους συνεργάτες του και στους Δημοτικούς Συμβούλους κ. κ. Κώστα Φυλακτό, Μελέτιο Λέλη, Γιάννη Κολάτα, Γιώργο Σωτηρίου, Κώστα Δρυμούση και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και τοπικούς Συμβούλους των Μεγάρων, που εργάστηκαν αμισθί και χρησιμοποίησαν ακόμη και δικά τους μηχανολογικά μέσα ,Φορτωτές και Φορτηγά αυτοκίνητα, τον συμπολίτη κ. Κώστα Δερακοπιάν, ιδιοκτήτη Αυτοκινήτου εκκενώσεως Βόθρων, που μαζί με τον κ. Μέξια  ιδιοκτήτη Βυτιοφόρου αυτοκινήτου, προσφέρθηκαν χωρίς καμία αμοιβή και πραγματοποίησαν καθαρισμό των φρεατίων της Αποχέτευσης στην κεντρική οδό 28ης Οκτωβρίου από τις σιδηροδρομικές γραμμές στην διασταύρωση της οδού Μινώας και δυτικότερα μέχρι το Γήπεδο.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστεί ο Δήμαρχος τους Εκπροσώπους και τα μέλη των Εξωραϊστικών Συλλόγων της Κινέτας, του Αλεποχωρίου και των άλλων οικισμών που είτε βοήθησαν ενεργά στην αποκομιδή είτε στήριξαν ηθικά την όλη προσπάθεια.

 

Επίσης στη Νέα Πέραμο θερμές ευχαριστίες για τους κ.κ. Καλλέργη Τριαντάφυλλο και Μοσκάτ Ιωσήφ, που προσέφεραν μηχανήματα και αυτοκίνητα για την αποκομιδή των απορριμμάτων, τον Τοπικό Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Δήμα, όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους τους εκπροσώπους των τοπικών εξωραϊστικών Συλλόγων που βοήθησαν με κάθε τρόπο, τους Προσκόπους και όλους τους ανώνυμους δημότες που έλαβαν μέρος σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

 

Ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς ΟΛΟΥΣ εκείνους, που συμπαρατάχθηκαν και βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή την εκστρατεία για να γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων και να πάψουν, η πόλη και οι κάτοικοι των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και των Οικισμών να κινδυνεύουν από τα σκουπίδια που είχαν πνίξει τον τόπο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button