Ευχαριστήρια επιστολή της ΝΕΜ

Άλλη μία  σπουδαία αγωνιστική  και αποδοτική χρονιά γεμάτη ένταση και χαρούμενες στιγμές ολοκληρώθηκε για την ΝΕΜ  και ο Πρόεδρος Αθ. Ζάλης και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου , ευχαριστούν τον Δήμο Μεγάρων, τον Ηρόδωρο, την Πρόεδρο του κα Γιάννα Ρήγα και το Γρ. Κίνησης  για την άψογη συνεργασία , τους εκλεκτούς επιστήμονες –ιατρούς  κον Μ. Δαγιακίδη,  Α. Δρομπόνη , Καλλιά ,  Κων. Μουστάκα  , Ελ. Παπαλευθέρη , Αθ. Παπαλουκά , Χρ. Πέγκο, Σ. Πιλίλη και Οικονόμου Μαρία , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν τα αγωνιστικά μας τμήματα  με την συμμετοχή τους στους αγώνες και την αντιμετώπιση  τραυματισμών.

 

Το οικογενειακό κλίμα της ΝΕΜ και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τις υποδομές μέχρι τα αγωνιστικά τμήματα , φέρνουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα  και ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό , τους προπονητές και τους συνεργάτες μας , που με την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλλαν σε μία επιτυχημένη χρονιά έτσι ώστε να περάσουν τα αγωνιστικά τμήματα : παμπαίδων, παγκορασίδων, παιδικού και εφηβικού στην Β΄φάση.

 

Ευχαριστούμε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές  , τους γονείς και όλα τα μέλη του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους .

 

Η Διοίκηση της ΝΕΜ σας εύχεται ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και σας υπόσχεται ένα υψηλό Διοικητικό και Προπονητικό επίπεδο , για ποιοτικό μπάσκετ και πινγκ-πονγκ, με δυναμικές τεχνικές , εξέλιξη και μοναδικές εμπειρίες !!!

               

Με χαρά σας περιμένουμε  όλους το Σεπτέμβρη!!!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button