Δημοπρατήθηκε το έργο της αποκατάστασης της παλαιάς χωματερής στη θέση «Καμπία»

Ένα έργο τεράστιας σημασίας για την προστασία του περιβάλλοντος και της αναβάθμισης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μεγαρέων, δημοπρατήθηκε χθες 4 Αυγούστου 2015 , από τον ΕΔΣΝΑ και στις αρχές Οκτωβρίου θα αρχίσει να υλοποιείται με προθεσμία ολοκλήρωσης 6 μηνών.

 

Πρόκειται για το έργο της “ αποκατάστασης του Χώρου της Παλαιάς Χωματερής του Δήμου Μεγαρέων στη θέση ΚΑΜΠΙΑ”, προϋπολογισμού 6.000.000 Ευρώ με χρήματα που θα διατεθούν όλα από την Περιφέρεια Αττικής  χωρίς καμία συμμετοχή του Δήμου.

 

Μέλος της Επιτροπής Διαγωνισμού ως εκπρόσωπος της ΠΕΔΑ ήταν ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιερόθεος Πολυχρόνης ο οποίος δήλωσε:

 

«Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη με πολλαπλά οφέλη για το Δήμο Μεγαρέων και όλους τους δημότες μας. Ένα έργο που θα συμβάλλει στην αποκατάσταση του χώρου της παλιάς Χωματερής και θα αλλάξει την όλη εικόνα της ευρύτερης περιοχής και ασφαλώς θα αναβαθμίσει και θα προστατεύσει το Περιβάλλον και την αισθητική του χώρου και πολύ σύντομα θα αποδοθεί στο Δήμο και στην τοπική Κοινωνία.

 

Επιτέλους οι συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου  Μεγαρέων και οι πιέσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και στην Κυβέρνηση έφεραν  θετικό αποτέλεσμα.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button