Ευχαριστήρια επιστολή προέδρου δημοτικής κοινότητας Νέας Περάμου

Με αφορμή τη λήξη της θητείας μου ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου την 31η Αυγούστου 2014 θα ήθελα να απευθυνθώ στους Νεοπεραμιώτες και τις Νεοπεραμιώτισσες, και ειδικά σε όλους όσους συνέδραμαν στην οργάνωση και λειτουργία του νέου καλλικρατικού θεσμού της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου και υποστήριξαν τις πολυάριθμες παρεμβάσεις, δράσεις και έργα της.

Για τρεισήμισι χρόνια είχα την τιμή να προεδρεύσω ενός πενταμελούς συμβουλίου απαρτιζόμενο από άτομα που είχαν διάθεση για δουλειά και αγάπη για τη Νέα Πέραμο όπως οι κυρίες Αικατερίνη Μπαμπαλού και Κωνσταντίνα Πολιτάκου καθώς και οι κύριοι Σταύρος Φωτίου και Σπυρίδων Γαρνέλης. Χάρη στη συνεργασία τους συντελέστηκε σημαντικό έργο μέσα στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας, κατατέθηκαν ολοκληρωμένες προτάσεις και πάρθηκαν άμεσα και ομόφωνα σημαντικές αποφάσεις που προάσπισαν τα συμφέροντα της πόλης. Χάρη στη συνεργασία τους το Συμβούλιο εξελίχθηκε στην καρδιά της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου και σε σημαντικό όργανο διοίκησης του καλλικρατικού Δήμου Μεγαρέων.

Πέρα όμως από τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου αισθάνομαι βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς για τη πολύτιμη βοήθειά τους και την στήριξη τους:

Τον Δήμαρχο Μεγαρέων κύριο Ιωάννη Μαρινάκη.

Τους Αντιδημάρχους Μεγαρέων και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους Νέας Περάμου κυρία Αικατερίνη Ψαρουλάκη και κύριο Βασίλειο Κόττα.

Τους Δημοτικούς Συμβούλους Μεγαρέων και ιδιαίτερα αυτούς της Περιφερειακής Ενότητας Νέας Περάμου.

Τις θρησκευτικές αρχές

Τις στρατιωτικές, αστυνομικές, λιμενικές και πυροσβεστικές αρχές Νέας Περάμου, Μεγάρων και Ελευσίνας.

Τους επαγγελματικούς, πολιτιστικούς εξωραϊστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Νέας Περάμου.

Το 4ο σύστημα ναυτοπροσκόπων Νέας Περάμου καθώς και την Ένωση παλαιών προσκόπων Νέας Περάμου.

Την εθελοντική ομάδα Μεγάρων «Κούρος»

Το σώμα έρευνας και διάσωσης Μεγάρων

Τον εφοπλιστή κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο.

Τους χορηγούς των δράσεων, των εκδηλώσεων και των έργων της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου.

Τους εκατοντάδες ανώνυμους εθελοντές που προσέφεραν υπηρεσίες ή εργασία.

Τους εκατοντάδες συμπολίτες μου που κατέθεσαν προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής της Νέας Περάμου.

Τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο των Μεγάρων και της Ελευσίνας.

Τους υπαλλήλους του Δήμου Μεγαρέων, και των νομικών του προσώπων και ιδιαίτερα τους λιγοστούς υπαλλήλους της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου που  ενστερνίστηκαν το όραμα ότι οι δημότες πρέπει να εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία στη πόλη τους.

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου επεδίωξα να είμαι δίκαιος και ρεαλιστής στο χειρισμό των υποθέσεων της πόλης και των συμπολιτών μου. Ως άνθρωπος είναι βέβαιο ότι δεν απέφυγα λάθη και παραλείψεις και γι’ αυτό ζητώ την κατανόησή των Νεοπεραμιωτών.

Από την 1η Σεπτέμβριου παραδίδω την σκυτάλη στο κύριο Δημοσθένη Λιώτα στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του ως Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου.

Εγώ δεσμεύομαι απέναντι σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ότι θα συνεχίσω και από τη θέση του Μέλους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, όπως έπραξα και από τη θέση του Προέδρου, να εργάζομαι για την προάσπιση των κεκτημένων της πόλης και την αναβάθμισή της.

Τα 90 χρόνια ιστορίας της Νέας Περάμου μας διδάσκουν ότι όταν υπάρχει ενότητα και θέληση οι δυσκολίες ξεπερνιούνται και ο αφιλόξενος τόπος γίνεται προσφυγικός καταυλισμός, ο προσφυγικός καταυλισμός ψαροχώρι, το ψαροχώρι κοινότητα, η κοινότητα δήμος, ο δήμος σύγχρονη πόλη.

Με εκτίμηση,

Νέα Πέραμος 29 Αυγούστου 2014

Ο Πρόεδρος

της Δημοτικής Κοινότητας

Νέας Περάμου

Παναγιώτης Βαρ. Παρασκευάς

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button