Ευχαριστίες Αθ. Μπούρα σε όλους όσοι του ευχήθηκαν

Δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή δυτικής Αττικής κ. Αθ. Μπούρα αποτυπώνει τις ευχαριστίες του βουλευτή για τους πολίτες που του ευχήθηκαν επί τη ονομαστική εορτή του.

Για μια ακόμη φορά οι πολίτες της δυτικής Αττικής και όχι μόνο, έδειξαν την διαχρονική τους αγάπη και εκτίμηση στον αντιπρόεδρο της βουλής των Ελλήνων και βουλευτή της δυτικής Αττικής Θανάση Μπούρα ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας εκατοντάδες ήταν τα τηλέφωνα, τα sms και τα mail που δέχθηκε ο κ. Μπούρας τόσο στο πολιτικό του γραφείο, όσο και στο γραφείο της Βουλής.

Ήταν τόσες πολλές και τόσο θερμές οι ευχές των φίλων του, της δυτικής Αττικής, που ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κ. Μπούρα και τον όπλισαν με μεγαλύτερη ευθύνη απέναντί τους.

Ο κ. Μπούρας εκφράζει την αμέριστη ευγνωμοσύνη του για τις ευχές που δέχθηκε και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει, όπως κάνει τόσα χρόνια με τη στήριξη των πολιτών της δυτικής Αττικής, να τους εκπροσωπεί με γνώση, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button