ΔΤ του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων με αφορμή τη Γιορτή – Παζάρι Βιβλίου και Λαϊκής Τέχνης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων διαμαρτύρεται έντονα και καταγγέλλει την παράνομη αφισοκόλληση στους κεντρικούς δρόμους του Δήμου , σχετικά με «Γιορτή – Παζάρι Βιβλίου και Λαϊκής Τέχνης», στο λιμάνι της Ν. Περάμου από 26 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου , χωρίς μάλιστα να αναφέρεται φορέας διοργάνωσης.

            Ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων απαιτεί την άμεση αποξήλωση των σχετικών αφισών καθώς και την παραδειγματική επιβολή προστίμου στους υπεύθυνους της ρύπανσης.

            Επίσης  ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων ζητάει να πληροφορηθεί τι προτίθεται να πράξει η Διοίκηση του Δήμου Μεγάρων ώστε να προστατεύσει τώρα και στο μέλλον τα νόμιμα καταστήματα της περιοχής ευθύνης του από ανάλογα παζάρια αμφιβόλου προελεύσεως και νόμιμης άδειας.

Είναι επιτακτική ανάγκη ο Δήμος να έρθει σε επαφή με τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας ( ΟΛΕ) και να ζητήσει την άμεση ανάκληση της συγκεκριμένης άδειας αλλά και να αποτρέψει την έκδοση τέτοιων αδειών στο μέλλον , που υποβαθμίζουν την περιοχή και ζημιώνουν τους νόμιμους εμπόρους που δραστηριοποιούντα στην ευρύτερη περιοχή. Δεν είναι δυνατόν ένας Οργανισμός που μάλιστα εδρεύει σε άλλο Δήμο  να αποφασίζει για τα τεκταινόμενα στον δικό μας Δήμο αγνοώντας την ηγεσία του.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button