Δήλωση δημάρχου Μεγαρέων κ. Ιωάννη Μαρινάκη σχετικά με την συνέντευξη τύπου του κ. Ιωάννη Πομώνη

 Ο κ. Ιωάννης Πομώνης, με όσα ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε διαρκή πολιτικό κατήφορο. Δεν μπορώ να τον ακολουθήσω σε πρακτικές που εκθέτουν και συνάμα προσβάλλουν το κοινό αίσθημα και ταυτόχρονα αποδεικνύουν την πολιτική του ελαχιστότητα.

 Θέλω να πιστεύω ότι θα απομονωθεί και από το σύνολο της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκει αφού κάτι τέτοιο του το έδειξε περίτρανα ο λαός των Μεγάρων και της Νέας Περάμου τόσο κατά την συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές όσο και κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

 Ο κ. Πομώνης αποτελεί πλέον για τον τόπο πολιτικό παρελθόν – όπως εξάλλου δήλωσε και ο ίδιος πρόσφατα σε κομματική συγκέντρωση.

 Αυτού του είδους οι συνεντεύξεις δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε περισσότερο παρά παρουσία στην μέχρι σήμερα πολιτική του ανυπαρξία στον δήμο. Είναι πλέον ορατό ότι προσπαθεί να ενταχθεί στο κομμάτι των παροπλισμένων πολιτικών που δεν έχουν επίγνωση του πολιτικού τους λόγου καθώς και των επιπτώσεων αυτού.

 Επειδή όμως κάποια στιγμή τα λόγια και οι παραινέσεις δεν αρκούν, τον λόγο πλέον για όσα συκοφαντικά, υβριστικά και εντελώς ανυπόστατα αναφέρθηκαν από μέρους του εις βάρος μου έχει η δικαιοσύνη.

Ιωάννης Κ. Μαρινάκης
Δήμαρχος Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button