Δράσεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία για την ασφαλή έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τα μέτρα αστυνόμευσης, τίθεται σε ισχύ και η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του γενικότερου στρατηγικού σχεδιασμού, έχουν απευθυνθεί σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες ειδικότερες εντολές και κατευθύνσεις, με απώτερο στόχο τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου.

Από τις Υπηρεσίες του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής με έδρα τα Μέγαρα, κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς (από 19.4.2019 έως 05.5.2019), πραγματοποιήθηκαν ειδικές τροχονομικές δράσεις, στους οδικούς άξονες στις περιοχές του Δήμου Μεγαρέων και ειδικότερα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης η οποία παραβιάζεται από πολλούς οδηγούς, με σκοπό την ασφαλή και ομαλή μετακίνηση πολιτών και οχημάτων, καθώς και την πρόληψη και αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button