Δωρεάν επισκέψεις στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, σε Περιστέρι και Παλαιό Φάληρο, για τους πληγέντες των πλημμυρών

Ο “Όμιλος Ιατρικού Αθηνών”, πιστός στη βασική του αρχή του «το σεβασμό στον άνθρωπο» θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας, έμπρακτα, προσφέροντας ιδιαίτερη φροντίδα στις τοπικές κοινωνίες σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο κοινωνικά χώρο, όπως είναι αυτός της Υγείας για τους πληγέντες από τις πλημμύρες κατοίκους της Νέας Περάμου και των Μεγάρων.

Με επιστολή που υπογράφεται από τον κ. Νίκο Μόσχο, Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, προς τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, γνωστοποιείται ότι οι κλινικές του Ομίλου στο Περιστέρι και στο Παλαιό Φάληρο για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα δέχονται επισκέψεις ασθενών ΔΩΡΕΑΝ στους εφημερεύοντες Ιατρούς είτε με την επίδειξη της Βεβαίωσης από την Πυροσβεστική, είτε με τον αριθμό Πρωτοκόλλου της Αίτησης που έχει υποβληθεί στο Δήμο.

Οι εφημερεύοντες Ιατροί των δύο κλινικών θα καλύπτουν τις ειδικότητες των Ιατρών Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού και Γενικού Χειρουργού. Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι για την κλινική Περιστερίου μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ: 210 57 99 029 και για την κλινική του Παλαιού Φαλήρου στο τηλ: 210 98 92 120, από τις 09.00 έως τις 15.00, εκτός Σαββατοκύριακου,
δηλώνοντας το έγγραφο με το οποίο θα προσέλθουν στις εξετάσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button