Δωρεά κάδοι απορριμάτων από την Megara Resins στον Δήμο Μεγαρέων

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα επετείου συμπλήρωσης δύο ετών, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης του Δήμου και του κ. Γρηγόρη Σταμούλη ως Δημάρχου Μεγαρέων, η Επιχείρηση των Αφών Αναστ. Φάνη Megara Resins προσέφερε στο Δήμο, ως Δωρεά εβδομήντα (70) κάδους απορριμμάτων, μέρος χορηγίας διακοσίων (200) συνολικά τεμαχίων.

Την Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί στο χώρο των αποθηκών του εργοταξίου στο δρόμο του Περάματος (πρώην Ελαιοδεξαμενές) η παράδοση άλλων σαράντα οκτώ (48) κάδων απορριμμάτων ενώ την προσεχή Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα παραδοθούν και οι υπόλοιποι.

Εκ μέρους της επιχείρησης Megara Resins, παραβρέθηκαν οι κ.κ. Χαράλαμπος Βαρελάς και Γιάννης Σακκέτος και εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων κ. Κώστας Φυλακτός, αρμόδιος του τομέα Καθαριότητας, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου στους Αφούς Χρήστο και Κώστα Φάνη για τη συγκεκριμένη δωρεά.

Ο Αντιδήμαρχος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της επιχείρησης Megara Resins τόνισε:
«Σήμερα με μεγάλη χαρά κ. Βαρελά, παραλάβαμε σαράντα οκτώ (48) κάδους απορριμμάτων, που θα διατεθούν στην Κινέττα σε αντικατάσταση πολλών κάδων, που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου και εκ μέρους του Δημάρχου μας κ. Γρηγόρη Σταμούλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι παρών εδώ αυτή την στιγμή λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, εκφράζουμε πολλές και θερμές ευχαριστίες στην Επιχείρηση Megara Resins και προσωπικά στους Αφούς Χρήστο και Κώστα Φάνη για την ευγενική τους χορηγία.
Αυτή την ώρα που ο Δήμος δοκιμάζεται από την πυρκαγιά της Κινέττας κι έχει αυξημένες ανάγκες η προσφορά της εταιρείας σας σίγουρα προσφέρει σημαντική βοήθεια.»

Ο Εκπρόσωπος της Εταιρείας Megara Resins κ. Χαράλαμπος Βαρελάς ανέφερε τα εξής:
«Κύριε Αντιδήμαρχε εκ μέρους της Εταιρείας μας και προσωπικά εκ μέρους του κ. Χρήστου και του κ. Κώστα ΦΑΝΗ, σας δηλώνουμε ότι η επιχείρησή μας εκτιμώντας την ανάγκη υποστήριξης των κατοίκων της Κινέττας από την καταστρεπτική πυρκαγιά και τις πολλαπλές ανάγκες του Δήμου Μεγαρέων παραδίδει σήμερα σαράντα οκτώ (48) κάδους απορριμμάτων και την προσεχή Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου άλλους σαράντα οκτώ (48) ολοκληρώνοντας την υπόσχεση της 1ης Σεπτεμβρίου 2016 για δωρεά συνολικά διακοσίων (200) κάδων.»

Ο κ. Γιάννης Σακέττος συμπλήρωσε:
«Η εταιρεία Megara Resins στο πλαίσιο του εφικτού ενισχύει το Δήμο Μεγαρέων και δράσεις, που αφορούν ολόκληρη την Κοινωνία, τοπικούς αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς, προσφέροντας χορηγίες για κάλυψη δαπανών Πολιτιστικών εκδηλώσεων και ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να είμαστε αρωγοί και σε συνεχή επαφή και επικοινωνία και συνεργασία με το Δήμο Μεγαρέων προκειμένου να υλοποιηθούν και να βελτιωθούν οι κοινοί στόχοι, όπως η τοπική οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button