Δωρεά 12 υπολογιστών στο Γυμνάσιο Νέας Περάμου από τη Megara Resins

Η εταιρεία Megara Resins Anastasios Fanis θέλοντας, να συνεχίσει το κοινωνικό έργο ενίσχυσης και προσφοράς, όπως κάνει άλλωστε εδώ και αρκετά χρόνια για τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, αλλά και για περιοχές που έχουν πραγματική ανάγκη, όπως στην περίπτωση της καταστροφής της Μάνδρας τον προηγούμενο Νοέμβριο, την Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2018 έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Η εταιρεία προέβη σε μια μεγάλη δωρεά για το Γυμνάσιο της Νέας Περάμου, προσφέροντας 12 υπερσύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με σκοπό να αναβαθμιστεί το εργαστήριο της πληροφορικής του σχολείου, διότι οι προηγούμενοι υπολογιστές ήταν αρκετά παλιοί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εξέλιξης της τεχνολογίας και γενικότερα της σημερινής εποχής.
Την παράδοση του ηλεκτρονικού υλικού ανέλαβε ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρίας Megara Resins Γιάν. Σακκέτος.

Η αντιπροσωπία της εταιρείας έτυχε θερμής υποδοχής από τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Νέας Περάμου, την κ. Χρ. Παπαπανούση και το σύλλογο των καθηγητών, ενώ έντονο ήταν το χειροκρότημα των παιδιών, όταν ο κ. Σακκέτος ανέλαβε να τους μιλήσει.

Στη σύντομη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία της εταιρείας με την Διευθύντρια του σχολείου, ο κ. Σακκέτος έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμος, να συνεργαστούν, για να πραγματοποιηθούν και νέες δράσεις στο Γυμνάσιο της Νέας Περάμου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η εταιρεία έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθά και με κάθε ευκαιρία το κάνει πράξη, παρόλο που το κράτος δεν είναι σύμμαχος στις δωρεές των εταιρειών, που φορολογούνται κανονικά».
Megara Resins
Στη συνέχεια ο κ. Σακκέτος, ανεβαίνοντας στο βήμα ανέφερε, πως η εταιρεία Megara Resins όχι μόνο θέλει να προσφέρει όσα μπορεί για την τοπική κοινωνία της περιοχής, αλλά δείχνει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τη νέα γενιά, η ο οποία αποτελεί το μέλλον του τόπου.

Ο Γιάν. Σακκέτος δήλωσε, πως είναι χαρά και τιμή της εταιρείας, να στέκεται δίπλα στις ανάγκες νέων ανθρώπων, οι οποίοι εκπαιδεύονται και θεωρεί χρέος της, όταν μπορεί, να δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες, ώστε η εκπαίδευση που λαμβάνουν τα παιδιά, να είναι ολοκληρωμένη. Όπως ανέφερε: «Μέσα σε αυτό το πλαίσιο φιλοσοφίας της εταιρείας, αποφασίσαμε να κάνουμε δωρεά 12 σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ώστε να μπορεί κάθε μαθητής να εκπαιδεύεται σωστά αλλά και να μπορούν οι καθηγητές της πληροφορικής να κάνουν σωστά τη δουλειά τους».

Κλείνοντας, ο κ. Σακκέτος δήλωσε, πως η εταιρεία Megara Resins θα στέκεται πάντα δίπλα στη νέα γενιά με διάφορες δράσεις που δεν θα σταματήσουν ποτέ να υλοποιούνται.
Από την πλευρά του σχολείου η διευθύντρια του Γυμνασίου Νέας Περάμου, ευχαρίστησε τον κ. Σακκέτο και την εταιρία Megara Resins Anastasios Fanis S.A, δηλώνοντας, πως νιώθει βαθιά ευγνωμοσύνη για τη μεγάλη και σημαντική βοήθεια που πρόσφερε η εταιρεία στο σχολείο με τη δωρεά των ηλεκτρονικών υπολογιστών διότι λύθηκε ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button