Διόρθωση σωστών τετραγωνικών μέτρων ακινήτων μέχρι 31/3/2020

Διορθώστε τα σωστά τετραγωνικά των οικιών, καταστημάτων, αυθαιρέτων χωρίς πρόστιμα και αναδρομικές χρεώσεις μέχρι 31 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Δήμου Μεγαρέων.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Όσοι συμπολίτες έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει διαφορά στα τετραγωνικά μέτρα της οικίας ή του καταστήματός τους από εκείνα, που έχουν δηλωθεί στο Δήμο και πληρώνουν για Δημοτικά Τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε διόρθωση μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, χωρίς κανένα πρόστιμο και δίχως αναδρομικές χρεώσεις.

Η διόρθωση μπορεί να γίνει είτε με την προσέλευση στο Δημαρχείο Μεγάρων, στο Γραφείο Εσόδων καθημερινώς τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες στο τηλέφωνο 22960 82933) είτε ηλεκτρονικά επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Δήμου, με δύο – τρία απλά βήματα με τους κωδικούς του taxisnet (www.megara.gr, στο buner, που αναφέρει «Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών»).

Γνωστοποιείται ότι από 1η Απριλίου, θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι μέσω του Ε9 για την διαπίστωση των πραγματικών τετραγωνικών μέτρων και σε περίπτωση, που υπάρχει διαφορά, θα γίνει αναδρομική χρέωση και θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button