Δύο χρυσά κι ένα ασημένιο ο ΑΟΜ στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου

Δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Ο. Μεγάρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε στο Σ.Ε.Φ. το σαββατοκύριακο 21 και 22 Φεβρουαρίου.

 

Ο Μάκης Στεργιούλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 60 μέτρα με χρόνο 6.67, επίδοση που είναι η 12η καλύτερη στον κόσμο για φέτος. Τέτοια επίδοση είχε να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από το 2006! Ο αθλητής θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ στις αρχές Μάρτιου και θα λάβει μέρος και στους βαλκανικούς αγώνες της Κωνσταντινούπολης που θα γίνουν στις 23 Φεβρουαρίου.

 

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Νίκη Πανέττα στο τριπλούν με επίδοση 14 μέτρα και 29 εκατοστά κι έτσι πήρε την πρόκριση ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ. Είναι η συνεχόμενη παρουσία της σε μεγάλους αγώνες αφού είχε κατακτήσει την θέση στο Πανευρωπαϊκό του Ελσίνκι πέρυσι, είχε πρόκριση το 2011 στο Πανευρωπαϊκό κλειστού στο Παρίσι, στο Παγκόσμιο Ανοιχτού στο Νταεγού, στο Παγκόσμιο κλειστού του 2012 στην Κωνσταντινούπολη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Την απονομή στο αγώνισμα του τριπλούν έκανε ο πρόεδρος του Α.Ο.Μεγάρων και μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Σπύρος Καλοζούμης.

 

Αργυρό μετάλλιο πήρε η πρωταθλήτρια του Α.Ο.Μ. και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στις νεανίδες στα 400 μέτρα μετ'εμποδίων η Φρόσω Θεοδώρου, στα 60 μέτρα μετ'εμποδίων με επίδοση 8.74 που είναι η ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ.

 

Όσον αφορά τους υπόλοιπους αθλητές του Α.Ο.Μ., την έκτη θέση κατέλαβε στην σφαιροβολία η Κατερίνα Σπανοπουλου με επίδοση 12.46 μέτρα, ενώ η Ελένη Πόλακ με 3.40 μέτρα στο άλμα επί κοντώ ισοφάρισε την ατομική της επίδοση και πήρε την δεκάτη θέση. Η Νικόλ Κυριακόπουλου πήδηξε 4.36 ήρθε τρίτη και λόγω τραυματισμού με τράβηγμα κατά την διάρκεια άλματος και αποχώρησε χωρίς να ολοκληρώσει τις προσπάθειές της.

 

[via]

Παρόμοια άρθρα

Back to top button