Αστέρας Μαγούλας – Βύζας Μεγάρων 0-3

19h αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με τον Βύζα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Μαγούλας με τους γηπεδούχους να έχουν 9 βαθμούς και να καίγονται για την νίκη.

Αρκετοί οι φίλοι του Βύζα που ταξίδεψαν στην Μαγούλα, με την παρουσία του πρώην ιδιοκτήτη του Βύζα  και υπέυθυνου για πολλά προβλήματα, Σωτήρη Μαυρονάσσιου να προκαλεί αντιδράσεις.

Πρώτη καλή φάση για τον Αστέρα στο 12ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αναπτυχθούν.

 

Νεύρα και αποβολλές (Μαζιώτης για τον Αστέρα και Βασιλάκος για τον Βύζα) λίγο πριν την λήξη του δευτέρου ημιχρόνου μετά από χτύπημα εκτός φάσης του Μαζιώτη και τελικά διαπληκτισμό μεταξύ παικτών και των δύο ομάδων.

Αστέρας Μαγούλας - Βύζας

 

Μεγάλη φάση για τον Αστέρα στο 52ο λεπτό με ασθενές σουτ παίκτη των γηπεδούχων απο πλεονεκτική θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή.

 

Δύο γκολ για τον Βύζα μέσα σε ένα λεπτό (63ο) με τους Βλάχο και Παπαδόπουλο μετά από ωραίο συνδυασμό.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον τερματοφύλακα του Βύζα και τον Χουστουλάκη να διώχνουν πάνω στη γραμμή δύο διαδοχικά σουτ.

Τρίτο γκολ για τον Βύζα με τον Κολιόπουλο στο 85ο λεπτό που σφραγίζει την νίκη για τον Βύζα.

 

Αστέρας Μαγούλας (Αντ. Αυλωνίτης): Αρχοντάκης, Καρίκκι, Τσγγάρης, Βασιλείου, Οικονομόπουλος (65΄ Δημόπουλος), Βελιανίτης, Μπέχλης, Μαζιώτης (40΄ αποβολή), Μαυρουδής, Καλογερής (65΄ Μιχαήλος), Επιτροπάκης (46΄ Μαΐτζι)

Αναπληρωματικοί: Καρούτσος, Στίλα, Βασιλειάδης, Κούρτης

 

Βύζας Μεγάρων (Βασίλης Στασινόπουλος): Τερεκανίδης, Χουστουλάκης, Κολιόπουλος, Μιχαλόπουλος, Βασιλάκος (40΄ αποβολή), Σιδέρης, Ανδριανόπουλος (84΄ Βαρελάς), Αλεβίζος, Μητρόπουλος (46΄ Παπαδόπουλος), Στρατάκης, Βλάχος (73΄ Κορομηλάς)

Αναπληρωματικοί:, Χατζημελετιάδης, Χαμπιλάι, Διαμάντης, Ντάτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button