Δήμος Μεγαρέων: Εφαρμογή του μέτρου «Πρώιμη συγκομιδή» σταφυλιών 

Δελτίο τύπου του τμήματος Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας Δήμου Μεγαρέων σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου «Πρώιμη συγκομιδή» σταφυλιών:

Από το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας του Δήμου Μεγαρέων ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ: 1600/163029/22-06-2018 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για το πρόγραμμα «πρώιμη συγκομιδή», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Δυτικής Αττικής από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου 2020

Ως «πρώιμη συγκομιδή» νοείται η ολική καταστροφή ή απομάκρυνση των σταφυλιών που δεν έχουν ακόμη ωριμάσει με επακόλουθο εκμηδενισμό της απόδοσης της σχετικής έκτασης. Η εγκατάλειψη εμπορεύσιμων σταφυλιών στο πρέμνο μετά το πέρας του κανονικού κύκλου παραγωγής (μη συγκομιδή) δεν θεωρείται πρώιμη συγκομιδή.   

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία (Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Δυτικής Αττικής τηλ. 22131600812)

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button