Διεξαγωγή εξετάσεων αξιολόγησης επιπέδου γλωσσομάθειας μαθητών-τριών δευτεροβάθμιας

Ο Δήμος Μεγαρέων δια της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ενημερώνει τους μαθητές-τριες Γυμνασίων και Λυκείων ότι για πρώτη φορά θα διεξαχθούν εξετάσεις αξιολόγησης επιπέδου γλωσσομάθειας μαθητών-τριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του τρέχοντος σχολικού έτους με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε ελεγχόμενη γεωγραφική κλίμακα στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2015 σε εργαστήρια πληροφορικής σχολικών μονάδων.

 

Όσοι-ες μαθητές-τριες επιθυμούν να συμμετέχουν, θα πρέπει να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://kpg.cti.gr αφού αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης από το σύστημα των αιτήσεων συμμετοχής.

 

Τα επίπεδα γλωσσομάθειας, στα οποία θα εξετασθούν οι μαθητές είναι όλα από το Α1 έως το Γ2 και οι γλώσσες είναι: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική. Οι ικανότητες που θα ελεγχθούν αφορούν στην κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου. Η διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας δεν θα ξεπερνά τις δύο (2) ώρες.

 

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να έχουν είτε στην παραπάνω ιστοσελίδα είτε στα τηλέφωνα: 2610.960434 και 2610.960406.  

Παρόμοια άρθρα

Back to top button