Διεθνής διάκριση για τον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Μεγάρων στον διαγωνισμό οίνου και αποσταγμάτων

Τα συγχαρητήριά του απέδωσε και ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης

Κάθε χρόνο η Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη, Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και αποσταγμάτων, με στόχο να αναδείξει το επώνυμο Ελληνικό Κρασί και τα αποστάγματα. Σε αυτόν τον διαγωνισμό συμμετέχουν εκπρόσωποι όλου του κλάδου του κρασιού.

Εφέτος καταξιωμένοι γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οινολόγοι, οινοχόοι, Masters of Wine, Masters Sommelier και δημοσιογράφοι δοκίμασαν και αξιολόγησαν 700 και πλέον οίκους από Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

Το Χρυσό Βραβείο αποδόθηκε στον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Μεγάρων, για τον οίνο με την εμπορική ονομασία ΟΝAR.

Με δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεγαρέων απεστάλησαν τα συγχαρητήρια του δημάρχου, Γρηγόρη Σταμούλη, ο οποίος με αφορμή τη διάκριση αυτή δήλωσε:

«Ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Μεγάρων στα 100 και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει να επιδείξει πολλές τιμητικές διακρίσεις, για τα κρασιά, που παράγει.
Αυτή η τελευταία μεγάλη και σπουδαία, τιμητική διάκριση στη Θεσσαλονίκη επιβραβεύει σαφώς την υγιή επιχειρηματικότητα και την παραγωγή ενός πραγματικά εξαιρετικού ποιοτικού προϊόντος, αλλά ταυτόχρονα τιμά και τα Μέγαρα.

Ως Δήμαρχος Μεγαρέων, αλλά και προσωπικά, επιθυμώ να συγχαρώ εγκάρδια, γι’ αυτή τη βράβευση την Διοίκηση του Συνεταιρισμού κι εύχομαι ό,τι καλύτερο στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να συνεχίσουν την προσπάθεια, για να πετύχουν και άλλες εξίσου τιμητικές διακρίσεις, που τιμούν τον Συνεταιρισμό, αλλά και τον Δήμο μας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button