Διαδικτυακές απάτες: Δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για τους πολίτες της Ν. Περάμου

Διαδικτυακές απάτες - Προστασία ψηφιακών συσκευών - Προστασία προσωπικών δεδομένων

Tην Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δ.Ε. Νέας Περάμου θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο για τους πολίτες της Νέας Περάμου που θα επιθυμούσαν να το παρακολουθήσουν με θέμα: «Ασφαλέστερη χρήση υπολογιστή και προστασία από συνήθεις ηλεκτρονικές απειλές και απάτες».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου: Ο Δήμος Μεγαρέων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και σε συνέχεια των δράσεων περιορισμού του ψηφιακού αναλφαβητισμού, στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» (Ε.Π. «Αττική 2014-2020») και σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες οδηγίες από τον Ε.Ο.Δ.Υ για την πανδημία COVID-19, διοργανώνουν δια ζώσης σεμινάρια, δωρεάν και με ελεύθερη συμμετοχή για όλους τους Δημότες.

Για πρώτη φορά στη Νέα Πέραμο, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο την Παρασκευή 18/11 στις 12:00 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα (πρώην Δημαρχείο) της Νέας Περάμου, στην αίθουσα συνεδριάσεων. Το θέμα του σεμιναρίου είναι «Διαδικτυακές Απάτες, Προστασία Ψηφιακών Συσκευών, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων».

** Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν προεγγραφή στη διεύθυνση: https://tinyurl.com/digitalattiki
** Σε περίπτωση πλήρωσης των θέσεων, θα δοθεί προτεραιότητα στους Διοικητικούς Υπαλλήλους της Κοινότητας Νέας Περάμου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button