Χρυσό, Ασημένιο και Χάλκινο μετάλλιο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γυμναστικής για τον ΟΦΑΦΑ

Κατάκτηση Χρυσού, Ασημένιου και Χάλκινου μεταλλίου σε Πανελλήνιο διαγωνισμό γυμναστικής και κατάκτηση 2ης θέσης στο Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα για τον Όμιλο Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:
Τρία μετάλλια κατέκτησαν οι ομάδες ρυθμικής του ΟΦΑΦΑ Μεγάρων που έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό γυμναστικής με την ονομασία Cosmogym Contest 2019.Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αγωνιστική ομάδα με τίτλο προγράμματος «The survivors» που αγωνίστηκε στον όμιλο Ίσθμια , το αργυρό μετάλλιο η προαγωνιστική με τίτλο προγράμματος «An alternative tango» που αγωνίστηκε στον όμιλο Rising stars και χάλκινο μετάλλιο για το προαγωνιστικό Νεανίδων με τίτλο προγράμματος «Corpse Ballerinas» που αγωνίστηκε στον όμιλο Νέμεα. Στον Πανελλήνιο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Περιστέρι στις 10-17/6/2019 έλαβαν μέρος 400 ομάδες και περίπου 9.000 αθλητές και αθλήτριες με διάφορα προγράμματα και είδη γυμναστικής και σε διαφορετικούς ομίλους. Στα πλαίσια της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στο Cosmogym Festival συμμετείχαν ακόμα 3 μαζικά τμήματα του ΟΦΑΦΑ όπου παρουσίασαν εκπληκτικά προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής.

Επίσης μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο αποτελεί η κατάκτηση της 2ης θέσης από τις μικρές αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος Βαρελά Βασιλική, Μιχαλάκη Άννα Μαρία, Μπεναρδή Ελένη και Τζεμπελίκου Παρασκευή οι οποίες συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ε κατηγορίας (προαγωνιστικό) σε πρόγραμμα 4αδα χωρίς όργανο. Στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά 112 αθλήτριες από 33 συλλόγους.

Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες για τον Όμιλο Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης είναι αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, τις προπονήτριες, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και φυσικά στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και του συλλόγου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button