Χοροεσπερίδα της ακαδημίας ποδοσφαίρου Α.Σ. Ευκλείδης

Στο Κέντρο Μαϊστράλι ο Α.Σ. Ευκλείδης άφησε λίγο τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις και με ένα πολύ όμορφο γλέντι αποχαιρέτησε τις ημέρες της Αποκριάς. Με άφθονο κρασί, πολύ χορό μέχρι τις πέντε το πρωί και βέβαια με πολύ κέφι, παρέα με τους αγαπημένους μας παίκτες και γονείς καλωσόρισε η ομάδα μας την σαρακοστή.

 

Παρόντες και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος κος Καράμπελας Κωνσταντίνος και ο δημ. σύμβουλος Κος Δρυμούσης Κωνσταντίνος με τις συζύγους τους, όπου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και διασκεδάσαμε παρέα.

 

Ήταν μία βραδιά που εκτός του ατελείωτου χορού, αυτό που την χαρακτήρισε ήταν ο ομόνοια και η αγάπη μεταξύ τόσο των μελών του Δ.Σ. αλλά και όλων των μελών της ομάδας του Ευκλείδη. Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα της πόλης μας που με τα δώρα τους στήριξαν την λαχειοφόρο αγορά και με τον τρόπο τους βοήθησαν οικονομικά την ομάδα. Την εφημερίδα ΑΠΟΨΗ η οποία ήταν χορηγός επικοινωνίας.

 

Κλείνοντας, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο να είναι καλά, πάντα χαρούμενος & ευτυχισμένος να διασκεδάζει, και εκ μέρους της οικογένειας του Α.Σ. Ευκλείδης για καλή σαρακοστή. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button