Χαιρετισμός Δημάρχου Μεγαρέων ενόψει της νέας Σχολικής χρονιάς

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2018, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι σε όλα τα Σχολεία της χώρας.
Ενόψει λοιπόν της νέας Σχολικής χρονιάς 2018 – 2019 ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου, για υγεία, δύναμη και δημιουργία. Η μόρφωση των παιδιών μας και η σωστή διαπαιδαγώγησή τους, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για την συνοχή και την ανάπτυξη της κοινωνίας μας.
Οι εκπαιδευτικοί μας παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για να προσφέρουν στα παιδιά μας την γνώση.
Δήμαρχος Μεγαρέων
Είμαι βέβαιος πως όλοι θα δώσουν και πάλι τον καλύτερο εαυτό τους, όπως κάνουν με την ίδια συνέπεια κάθε χρόνο, υπηρετώντας το ύψιστο λειτούργημά τους.
Οι γονείς είναι αξιέπαινοι και αξιοθαύμαστοι, αφού καταβάλλουν πολλές προσπάθειες, παραμερίζοντας δικές τους επιθυμίες και ανάγκες, για να φροντίζουν καθημερινά για την ανατροφή και τη μόρφωση των παιδιών τους.
Θέλω να διαβεβαιώσω πως ο Δήμος φρόντισε για την άψογη προετοιμασία όλων των σχολείων του Δήμου στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο και γι΄ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα Τεχνικά συνεργεία αλλά και το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου, που εργάσθηκαν με ζήλο και φρόντισαν για την άψογη εικόνα των σχολείων πριν από τον καθιερωμένο Αγιασμό.
Επίσης, διαβεβαιώνω τους πάντες, πως ο Δήμος θα εξακολουθήσει να φροντίζει καθημερινά για την επίλυση των εκάστοτε παρουσιαζομένων προβλημάτων και θα είναι δίπλα, στο πλαίσιο του εφικτού, σε ό,τι χρειαστούν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας.
Παράλληλα είμαστε σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τους δραστήριους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, για την βέλτιστη λειτουργία των Σχολείων μας.
Εύχομαι Καλή Δύναμη σε όλους, στους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.
Καλή σχολική χρονιά και Καλή Πρόοδο!»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button