ΑΟΜ: «Τιμήσαμε τους αθλητές μας που αγωνίζονται καθημερινά παραμερίζοντας τις δυσκολίες»

Δελτίο τύπου του Α.Ο.Μ. (Α.Ο.Μεγάρων) αναφέρει: Το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε μικρούς και μεγάλους αθλητές, θέλοντας να τους στηρίξει στον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Η Ελένη Πόλακ και ο εθνικός προπονητής επί κοντώ, Μανώλης Καραγιάννης, έδωσαν το «παρών» δίνοντας χαρά στα παιδιά του συλλόγου μας να τους γνωρίσουν από κοντά.

Τα παιδιά του Α.Ο.Μ δυστυχώς προπονούνται καθημερινά αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και κίνδυνο ατυχήματος είτε δικό τους είτε άλλου ασκούμενου οι οποίοι παρευρίσκονται στον χώρο του σταδίου παράνομα και σε ώρες που ο ΑΟΜ αποκλειστικά δικαιούται να χρησιμοποιεί. Οι γονείς ενημερώθηκαν ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που ο στίβος αντιμετωπίζει χρόνια.

Άλλοι σύλλογοι, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ στους δημοτικούς αθλητικούς χώρους την ώρα προπόνησης, κανείς δεν παραβαίνει και παρευρίσκεται πλην των αθλητών και των προπονητών τους. Είναι ντροπή να υπόσχονται σε αθλητές που εκπροσωπούν τα Μέγαρα πανελλαδικά, στήριξη, σεβασμό, ασφάλεια και την ίδια στιγμή να τους γυρνούν την πλάτη για προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα. Το ΔΣ, οι προπονητές, οι γονείς και αθλητές του ΑΟΜ θα συνεχίσουν να αγωνίζονται παραμερίζοντας κάθε δυσκολία και εμπόδιο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button