Ο δήμος Μεγαρέων πρωταθλητής στα χρηματοδοτούμενα έργα

Ο δήμος Μεγαρέων είναι πρώτος στη λίστα με τα χρηματοδοτούμενα έργα κατά την περίοδο 2011-2014.

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής ο δήμος Μεγαρέων είναι ο πρωταθλητής μεταξύ όλων των δήμων του λεκανοπεδίου Αττικής, με απορρόφηση ποσού ύψους 63.500.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε 15 συνολικά έργα.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής θέτει το δήμο Μεγαρέων στην πρώτη θέση μεταξύ των δήμων Αττικής που μπόρεσαν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο το ΕΣΠΑ και να εκτελέσουν μέσω του ΠΕΠ Αττικής 15 έργα συνολικής αξίας 63.500.000 ευρώ.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γ. Μαρινάκης δήλωσε τα εξής:

 

«Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί την επισφράγιση των προσπαθειών και της εργατικότητας που επιδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας επιβραβεύεται από τον πιο επίσημο φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης β ́ βαθμού. Πέρα από την ηθική ικανοποίηση που γεμίζει εμένα και τους συνεργάτες μου η ανακοίνωση αυτή, το σπουδαιότερο είναι ότι με τα έργα αυτά και με το εγκεκριμένο ΓΠΣ της δημοτικής ενότητας Μεγάρων αλλάζει η φυσιογνωμία του δήμου μας και αναβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής των δημοτών μας. Η διοίκηση μας δεν σταματά να εργάζεται μέχρι την τελευταία στιγμή παρά τις αντιξοότητες που παρουσιάζονται κάθε μέρα. Τρανή απόδειξη η τελευταία υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του έργου της αποχέτευσης στην επέκταση του σχεδίου πόλεως των Μεγάρων, ενός ακόμα μεγάλου έργου υποδομής για τον τόπο. Αυτή την επιβράβευση των προσπαθειών μας εκτός από την Περιφέρεια Αττικής αναμένουμε να την εισπράξουμε και από τους συμπολίτες μας».

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button