Απόβαση του ΑΣ Ευκλείδης στους Αγ. Θέοδωρους

Με αποστολή μαμούθ που ξεπερνούσε τα 80 άτομα (ποδοσφαιριστές, συνοδοί, προπονητές και γονείς) αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα της ακαδημίας του Α.Σ. Ευκλείδη το περασμένο Σάββατο 31 Μαΐου με τα αντίστοιχα των Αγίων Θεοδώρων.

 

Η μετακίνηση έγινε με το λεωφορείο του δήμου Μεγαρέων αλλά και με ιδιωτικά ΙΧ. Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν σε 6 ματς που έγιναν για όλες τις ηλικίες: από τα αστεράκια μέχρι το παιδικό τμήμα. Κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες αλλά και με αγωνιστικό πνεύμα τα τμήματα και των δύο ομάδων, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Επόμενες δραστηριότητες μέχρι την τυπική λήξη της αγωνιστικής σεζόν είναι τα trials του Ατρομήτου Αθηνών στα οποία θα συμμετάσχουν 6 παίκτες της ακαδημίας μας, φιλικά παιχνίδια, το final four για το προπαιδικό τμήμα όπου διεκδικείται ο τίτλος του πρωταθλητή Δυτικής Αττικής και φυσικά εκδήλωση λήξης δραστηριοτήτων με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

 

Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους, ανεξαρτήτου ηλικίας, τον Σεπτέμβρη με την έναρξη της νέας σαιζόν, να τους καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Ευκλείδη για να παίξουμε μαζί μπάλα.

 

efkleidis_akadimia_2013_2014 (1)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button