Ο Α.Σ. Ευκλείδης κέρδισε το Βύζα σε δύο τμήματα υποδομών

Ο Α.Σ. Ευκλείδης κέρδισε το περασμένο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, το Βύζα σε δύο τμήματα υποδομών, το προ παιδικό και το Junior, για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ.

 

Συγκεκριμένα το προ Παιδικό τμήμα με προπονητή το Γιώργο Χατζή επιβλήθηκε με 2-0 ενώ το τμήμα Junior (πάλι με προπονητή τον Γ. Χατζή) κέρδισε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ με 2-1 καθώς έχασε σωρεία ευκαιριών και είχε και 3 δοκάρια.  Έτσι έδειξε με τον πλέον πειστικότερο τρόπο ότι ο ΑΣ Ευκλείδης είναι κυρίαρχος στις μικρές ηλικίες. Αυτό είναι απόρροια της σχολαστικής δουλειάς που γίνεται τόσο από τον υπεύθυνο προπονητή όσο και απ’ όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας (το οποίο συνεργάζεται στενά για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες) καθώς και την τεχνική υποστήριξη του Ατρομήτου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 

 

ΑΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ – ΒΥΖΑΣ 2-0 (προ Παιδικό τμήμα,  γεν. 2003-2004)

Τα γκολ ο Σωτήρης Λιόγρης και ο Δημήτρης Μουρτζούκος.

Έπαιξαν:

Λιακόπουλος Παν., Χατζής Βαγ. του Γ., Κόκκαλης Κων., Χύτας Νικ., Αμπατζής Κ., Καράμπελας Νικ., Μέξιας Στ., Λιόγρης Σωτ., Καστάνης Θαν., Μουρτζούκος Δημ., Χατζής Βαγ. του Σ., Τασσίνος Άγγ., Παλούκα Μ., Παλιούρας Γ.

""

 

ΑΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ – ΒΥΖΑΣ 2-1 (τμήμα Junior,  γεν. 2005-2006)

Τα γκολ ο Δουμένης Δημήτρης και ο Σαχόλι Χρήστος.

Έπαιξαν:

Κουμάντος Γιάν., Δέσι Ε., Τσούτσης Βασ., Δρομούσης Ι., Δρομούσης Αλέξ., Σαχόλι Χρ., Δουμένης Δημ., Σιδέρης Θ., Ταφάνι Φ., Κατσάνας Ι., Καρατσόλης Β., Γολίτσας Π., Μωραΐτης Π. 

""

Παρόμοια άρθρα

Back to top button