Αποκριάτικη εκδήλωση των ΚΑΠΗ του δήμου Μεγαρέων

Χορός, κέφι και ξεγνοιασιά στην αποκριάτικη γιορτή για τα τέσσερα (4) ΚΑΠΗ του δήμου Μεγαρέων

Περισσότερα από 300 μέλη των ΚΑΠΗ καλωσόρισαν, το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαρτίου την Αποκριά, με ένα μεγάλο γλέντι που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» για την τρίτη ηλικία σε κοσμικό κέντρο των Μεγάρων με άφθονο φαγητό μουσική και χορό.
Χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους απεύθυνε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κος Γρηγόριος Σταμούλης εκφράζοντας εγκάρδιες ευχές για τον εορτασμό της Αποκριάς καθώς και για τη γιορτή της γυναίκας. Επίσης ευχαρίστησε τις συντονιστικές επιτροπές των ΚΑΠΗ για την συνεργασία τους και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, την Πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» για την πολύ καλή δουλειά και τον συντονισμό όλων των δομών και τέλος το προσωπικό που καθημερινά ικανοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των μελών των ΚΑΠΗ.
Το κέφι δεν άργησε να ανάψει αφού η χορωδία και η αποκριάτικη μουσική στη συνέχεια ξεσήκωσε τους πάντες και δεν άφησε κανέναν να μείνει στη θέση του. Η πίστα γέμισε ασφυκτικά και το γλέντι κράτησε περίπου, πέντε ώρες.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση εκτός από το Δήμαρχο και την Πρόεδρο κα Γιάννα Ρήγα, ο Βουλευτής κ. Μπούρας, ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κος Γιάννης Σταμούλης, οι αντιδήμαρχοι κα Ελένη Ρήγα και ο κος Σταύρος Φωτίου, οι επικεφαλής συνδυασμών κ. Γιώργος Μπερδελής, κ. Γιάννης Μαρινάκης, κ. Αντώνης Χοροζάνης, ο Δημοτικός σύμβουλος κος Κώστας Δρυμούσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κλεάνθης Βαρελάς και ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Ευάγγελος Λιάκος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button