Αποκατάσταση του αριστερού παράπλευρου δρόμου της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. στο Λουτρόπυργο

Σε συνέχεια των προσωπικών επαφών του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, για τη βελτίωση των υποδομών στις Δημοτικές Κοινότητες Μεγάρων και Νέας Περάμου, η Δ/νση Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων & Γεωπληροφορικής του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, απέστειλε έγγραφο προς τον Δήμο με το οποίο γνωστοποιεί, ότι:

 

«Η Γενική Γραμματεία Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  προτίθεται να προβεί άμεσα στην αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων, που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου: Τμήμα 2, Αθήνα – Κόρινθος, υποτμήμα Μέγαρα – Διόδια Ελευσίνας, Αποκατάσταση του αριστερού παράπλευρου δρόμου ASR4 στον Λουτρόπυργο».

 

Όπως είναι φανερό, αρχίζουν πλέον να αποδίδουν καρπούς οι πρωτοβουλίες, οι πολλαπλές ενέργειες και οι πιέσεις, που ασκεί ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το σημαντικό αυτό έργο, με το οποίο:

  • Θα διευκολύνονται και θα εξυπηρετούνται οι δημότες – οδηγοί, που μετακινούνται προς και από την Αθήνα, χωρίς να χρησιμοποιούν την Νέα Εθνική Οδό.
  • Θα πάψει η ταλαιπωρία των κατοίκων του Λουτρόπυργου, από τα διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα επαγγελματικά οχήματα.
  • Θα υλοποιηθεί η εκτροπή των βαρέων οχημάτων, από το τμήμα της Π.Ε.Ο.Α.Κ., που διασχίζoυν  την πόλη της Νέας Περάμου.

 

Για οποιονδήποτε επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες, η πλήρης ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ευρίσκεται τοιχοκολημένη στα δημοτικά καταστήματα Μεγάρων και Νέας Περάμου. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button