Από Δευτέρα 31 Μαΐου «Πάμε γυμναστήριο – Πάμε Academy Sport’s Club»

Με άρτια μελετημένους και ανανεωμένους χώρους, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση για ένα δυνατό και υγιές σώμα το Academy Sport’s Club είναι εδώ, με ανανεωμένους χώρους και προγράμματα και το κυριότερο είναι ο χώρος που σας παρέχει ασφάλεια τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλα που προτείνουν οι ειδικοί.

Οι δύσκολες συνθήκες που ζούμε, τόσο για εσάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια, όσο και για εσάς που θέλετε να μας γνωρίσετε τώρα, βρίσκουν το Academy Sport’s Club πανέτοιμο με καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες απέναντι στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες των καιρών.

Με εξωτερικό χώρο εκγύμνασης πλήρως εξοπλισμένο και άρτια μελετημένο που παρέχει ασφάλεια με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, και με σύνθημά μας Stay Fit – Stay Safe (μείνε γυμνασμένος – μείνε ασφαλής), κερδίζουμε τον χαμένο χρόνο για υγιές σώμα και μυαλό.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 22:00 και Σάββατο 09:00 – 20:00, στο Academy Sport’s Club μπορείτε να ασκηθείτε είτε ατομικά – personal training, είτε σε μικρές ομάδες ατόμων – small groups με ευέλικτα προγράμματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας που είμαστε σε θέση να ακούσουμε από τον καθένα σας ξεχωριστά, ούτως ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού την καλύτερη εξατομικευμένη λύση και προοπτική.

Ακολουθώντας πλήρως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σας πληροφορούμε ότι για την προπόνησή σας θα πρέπει να έχετε κλείσει ραντεβού νωρίτερα. Το Academy Sport’s Club σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε εύκολα, γρήγορα και απλά με τους εξής τρόπους:
– είτε κατεβάζοντας την εφαρμογη academysportsclub δωρεάν από κινητό ή tablet στο app store, είτε στο play store για android συσκευές
– είτε τηλεφωνικά στο 2296024087
– είτε δια ζώσης στον χώρο του γυμναστηρίου.
Όλα τα ραντεβού μπορείτε να τα προγραμματίζετε έως και 3 ημέρες νωρίτερα.

Ο ιδιοκτήτης Κλεάνθης Βαρελάς, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και το προσωπικό τού Academy Sport’s Club σας περιμένουν για να σας παρέχουν αυτό που ξέρουν και μπορούν καλύτερα με βάση την πολυετή πείρα τους.

Ό,τι περάσαμε όλοι μαζί, μην το αφήσουμε να μας γίνει συνήθεια. Κερδίζουμε πίσω τη ζωή μας και κάνουμε restart (επανεκκίνηση) ξεκινώντας να χτίσουμε ξανά το σώμα μας για να δώσουμε οξυγόνο στο μυαλό μας. Το Academy Sport’s Club είναι το «Δικό σου Γυμναστήριο» και είναι εδώ για να είμαστε και πάλι Όλοι Μαζί, Δυνατοί, Χαρούμενοι και Υγιείς.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button