Απαραίτητη η Αθλητική Ταυτότητα για την χρήση των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων από πολίτες

Η Διοίκηση του Ηρόδωρου ενημερώνει ότι, με σκοπό την διαφύλαξη της υγείας και της ζωής των αθλούμενων πολιτών, εφεξής η χρήση των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων από πολίτες, θα γίνεται μόνον με την χρήση Αθλητικής Ταυτότητας.

 

Η Αθλητική Ταυτότητα είναι υποχρεωτική για κάθε αθλούμενο πολίτη, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία (ΦΕΚ 1362 τ.Β/18/10/2001) αλλά και τον Εσωτερικό Κανονισμό του ΗΡΟΔΩΡΟΥ, ο οποίος έχει εγκριθεί με την υπ' αριθμ' 75/2015 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Η Αθλητική Ταυτότητα εκδίδεται απολύτως δωρεάν, όπως βεβαίως απολύτως δωρεάν είναι και η χρήση των Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων από τους πολίτες.

 

Η διαδικασία για την έκδοση της Αθλητικής Ταυτότητας είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται α) με την συμπλήρωση των στοιχείων του αθλούμενου στην ειδική αίτηση β) την προσκόμιση μιας φωτογραφίας του και γ) την προσκόμιση μιας βεβαίωσης ιατρού της δικής του επιλογής, για την ικανότητά του να γυμνάζεται.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την ειδική αίτηση, είτε στην ηλεκτρονική Διεύθυνση  http://irodoros.gr/karta-isodou-athlitikon-egkatastaseon/, είτε τυπωμένη στο Στάδιο Μεγάρων και στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Περάμου, όπου επίσης κατατίθεται η συμπληρωμένη αίτηση, με την φωτογραφία και την βεβαίωση ιατρού.

 

Σε περίπτωση που κάποιος αθλούμενος πολίτης δεν επιθυμεί να προσκομίσει βεβαίωση ιατρού, έχει την δυνατότητα να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση που ευρίσκεται ήδη στην ειδική αίτηση, με την οποία αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για την περίπτωση που αντιμετωπίσει τυχόν πρόβλημα υγείας, κατά την διάρκεια της άθλησης.

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι, με πρωτοβουλίες της σημερινής Δημοτικής Αρχής, στο Στάδιο των Μεγάρων όπου καθημερινά αθλείται μεγάλος αριθμός πολιτών, πλέον υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο (περιλαμβάνει ακόμη και Απινιδωτή), καθώς και συνεχής παρουσία Νοσηλευτικού Προσωπικού, για την τυχόν παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22960-22161.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button