Τοποθέτηση τεχνητού μέλους σε συνδημότη μας

Μέσα στα Χριστούγεννα παραδόθηκε και τοποθετήθηκε από ειδικό (ο οποίος θα ελέγχει και παρακολουθεί μέχρι την πλήρη εναρμόνιση) σε συνδημότη μας τεχνητό μέλος (πόδι) με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχων του Βύζαντα με την ΑΕΚ.

 

Μετά από μεθοδευμένες προσπάθειες του κου Γιάννη Σταμούλη, Δημοτικού Συμβούλου και μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ "Ηρόδωρος", της κας Γιάννας Ρήγα, Προέδρου του ΝΠΔΔ "Ηρόδωρος" και του Αντιδημάρχου κου Κώστα Καράμπελα υπεύθυνου για την υγεία, ένας συμπολίτης μας μπορεί πια να κινείται αυτόνομα και να σταματήσει να νιώθει αποκλεισμένος σε ένα κόσμο που δεν είναι φτιαγμένος για ΑΜΕΑ.

 

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε εμπράκτως σε αυτή την πρωτοβουλία και ιδιαίτερα τον κο Ιερόθεο Κορόγιαννη που ήταν η ψυχή αυτής της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων, τον κο Αθανάσιο Μαρτίνο για την αγορά 250 εισιτηρίων του υπ’ όψη αγώνα ποδοσφαίρου και την εταιρία "BIOMOVE – Διονυσάτος Ηλίας" για τη γενναία έκπτωση.

 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη γιατί είναι άνθρωπος του αθλητισμού και επιπλέον δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα με αναπηρία στηρίζοντας αυτήν την ευαίσθητη πρωτοβουλία με ιδιαίτερη θέρμη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button