Απάντηση της Αντιφασιστικής Δράσης Μεγάρων για τη ‘βιβλική καταστροφή της πλατείας’

Ως συνέλευση νομίζουμε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας όσον αφορά τη βιβλική καταστροφή της κ.πλατείας Μεγάρων από κάτι “λυσσασμένα σκυλιά που διψούν για τηλεφωνικούς θαλάμους και τζαμια αυτοκινήτων” ή απλώς για τύπους που δεν γουστάρουν αυτά που γίνονται γύρω τους…(βλέπε χρυσαυγίτες, δεξιούς, χουντικούς, συγκεκριμένους τρόπους διασκέδασης, συγκεκριμένο τρόπο ζωής κλπ….)
antifa2
Λοιπόν ας τα πάρουμε απ την αρχή. Απ την προηγούμενη μέρα είχαμε βάλει χαρτάκια γύρω απο το χώρο του παρκινγκ για να μην υπάρχουν αυτοκίνητα την ώρα της συναυλίας, κάποια υπάρχουν ακόμα(χαρτάκια) όποιος δύσπιστος ας πάει να τσεκάρει.. Την ημέρα της συναυλίας είμασταν στο χώρο κατά τις 11.00 πμ και λέγαμε στα αμάξια που έμπαιναν στο πάρκινκγ ότι “θα πραγματοποιηθεί συναυλία γι αυτό καλύτερα μην παρκάρεις εδώ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο”. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι κατα την διάρκεια της συναυλίας δεν σπάστηκε τίποτα και το λέμε με σιγουριά γιατί υπήρχαν άτομα στην περίμετρο για να αποτρέψουν και τέτοια περιστατικά.
Τώρα όσον αφορά μετά τη λήξη της και αφού αποχωρήσαμε όλοι, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το τι έγινε που απ ότι καταλάβαμε αμάξια δεν σπάσανε ποτέ… ο τηλεφωνικός θάλαμος πριν και μέχρι το τέλος ήτανε εκεί διαθέσιμο στους πολίτες που θέλουν να τηλεφωνήσουν χωρίς να έχουν σπάσει τα τζάμια του. ΑΝ και λογικά αυτοί που θα έπρεπε να αντιδράσουν είναι μόνο μετανάστες (γιατί αυτοί τους χρησιμοποιούν κυρίως) εμείς οι Μεγαρίτες ας αντιδρούσαμε αν έσπαγε καμιά αντιπροσωπεία της samsung…. Το μόνο που έγινε κατά τη διάρκεια της συναυλίας είναι τα γραφιτι… Πάντα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν άτομα που εκφράζονται μέσα από αυτό το είδος της λαϊκής τέχνης και δεν υπήρχε περίπτωση να τους αποτρέψουμε γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν και άτομα της συνέλευσης που κάνουν… Παράκληση δεν θα θέλαμε να ξεκινήσει μαραθώνιος συζητήσεων αν αυτό είναι καλό ή κακό γιατί ότι κι αν πούμε γκραφιτάδες θα υπάρχουν….
ΟΤΑΝ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΑΚΡΥΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ, ΓΚΡΙΝΙΑ, ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΗ… ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ: ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ…
Η 2η ΑΝΤΙΦΑ συναυλία για να τελειώνουμε ήταν μια σημαντική ταξική κατάκτηση χώρου και χρόνου μέσα σ αυτήν τη σαπίλα που ζούμε…
ΥΓ. ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΒΡΏΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ …
antifa3

Παρόμοια άρθρα

Back to top button