Απάντηση στους υπαινιγμούς του κ. Σταμούλη για το Δημοτικό Σφαγείο

Δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως σ’αυτόν τον τόπο που ζούμε θα πρέπει να λογοδοτούμε και για τα καλά και για τα κακά….

Αν βλάψεις αυτόν τον τόπο σίγουρα θα είσαι στο στόχαστρο αλλά και όταν  τον ωφελείς ;….

Κύριε Σταμούλη και αγαπητοί συνεργάτες του κ. Σταμούλη μήπως θα θέλατε να μας αναφέρετε τις εκτιμήσεις που έχετε για τα ΄΄υπέρογκα΄΄ ποσά των εργασιών που έγιναν στα Σφαγεία Μεγάρων αλλά και τις εργασίες αναλυτικά που αναφέρονται σ’αυτά ;;…

Επίσης μήπως θα θέλατε να μας πείτε από που είναι ο σιδεράς, ο υδραυλικός, ο πλακάς, ο ελαιοχρωματιστής κ.λ.π. οι οποίοι εργάστηκαν εκεί; Είναι ή δεν είναι ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ; Η μήπως θα έπρεπε να είναι από συγκεκριμένη παράταξη για να είναι συντοπίτες; Τέλος θα ήθελα να με ενημερώσετε γιατί δεν γνωρίζω, αν υπάρχει εταιρεία πιστοποιημένη που ειδικεύεται στην βιομηχανία τροφίμων που να εδρεύει στην πόλη μας. Αν πράγματι υπάρχει και δεν το γνωρίζαμε ζητάμε ταπεινά συγγνώμη !!!

Και αν αυτή η εταιρεία (αν τελικά υπάρχει) θα δούλευε χωρίς να έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ μέχρι στιγμής προκειμένου να μας βοηθήσει στο έργο μας;

Κάποια πράγματα βλέπετε θέλουν ειδικές προδιαγραφές ειδικά όταν αναφέρονται σε θέματα υγιεινής. Βέβαια κάποια συνεργεία που δούλεψαν εκεί θα έπρεπε να ξέρετε ότι ήταν του Δήμου προκειμένου να μην σπαταλάμε άσκοπα χρήματα.

Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιες δηλώσεις σαν αυτές αποθαρρύνουν κάθε ΥΓΙΗ ΠΟΛΙΤΗ να ασχοληθεί με την πολιτική και τον τόπο του γενικά. Κινδυνεύει βλέπετε να σπιλωθεί το όνομα του για χάριν της πολιτικής (και δη της αντιπολίτευσης) και να βγεί κλέφτης, ΄΄λαμόγιο΄΄ ή όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!

Τώρα σχετικά με δημοσιεύματα για το αν τα σφαγεία συμφέρουν οικονομικά ή όχι και το γιατί δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός αμνοεριφίων που σφάζονται εκεί, ρωτήστε τους κρεοπώλες και τους κτηνοτρόφους .

Στο χέρι τους είναι να αποδείξουν πως αυτός ο αγώνας είχε λόγο να γίνει.

Με όλα αυτά τα έγγραφα που υπήρχαν (καταδικαστικά με πρόστιμα και επισημάνσεις) ή έπρεπε να κλείσουν οριστικά ή να λειτουργήσουν νόμιμα με ευρωπαϊκά πρότυπα. Η προεκλογική δέσμευση στην ομάδα αυτών των ανθρώπων μετά από δικές τους πιέσεις ήταν να επαναλειτουργήσουν σύντομα, κάτι που έγινε εφικτό σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα και με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Άλλωστε κάποιοι διατυμπάνιζαν ότι δεν θα προλάβουν ν’ανοίξουν ούτε σε δύο χρόνια.

Πιστεύω πως η ομάδα των κρεοπωλών και κτηνοτρόφων (πρόκειται για 300 οικογένειες) να αποδείξει σ’όλους αυτούς που λένε τα διάφορα πως πράγματι άξιζε τον κόπο και να δικαιωθούν!!!

Όσο για εμάς που ασχοληθήκαμε; Προσφέρουμε τα ΄΄δέοντα΄΄ ανιδιοτελώς για να παίρνουμε τέτοιου είδους  ΄΄ευχαριστίες΄΄.

 

 

                                                                           ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

                                                                             Αρχιτέκτων Μηχανικός

                                                                      Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

                                                                        Της Δν/σης Τεχνικών υπηρεσιών

Παρόμοια άρθρα

Back to top button