ΑΟ ΜΙΜΑΣ: «Η Σταύρωση και οι Πόντιοι Πιλάτοι»

Ακολουθεί δελτίο τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ με την επιστολή του Προέδρου της, Κάμπαξη Εμμανουήλ.

Την περασμένη Κυριακή 10/10/2021 στο γήπεδο της Γκόρυτσας στον Ασπρόπυργο παρακολουθήσαμε τη Σταύρωση, τη Σταύρωση του ΜΙΜΑ!

Ενα σκηνικό με πολλούς πρωταγωνιστές, και όπως κάθε σταύρωση, με πολλούς Πόντιους Πιλάτους.
Κύριοι πρωταγωνιστές ήταν το διατητικό δίδυμο κ.κ. ΝΤΑΟΥΛΑΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, δεν αναφέρουμε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον κ.ΠΑΥΛΟ ο οποίος ήταν εξαιρετικός και άριστος στις τοποθετήσεις του.

Ο κ.ΝΤΑΟΥΛΑΣ, ένας εξαιρετικός κατά γενική ομολογία διαιτητής, υπέπεσε σε πάρα πολλά λάθη, με λανθασμένες αποφάσεις σε καίρια σημεία του αγώνα από τα οποία προέκυψαν γκολ, πέναλτυ και αποβολές, ως δια μαγείας όλα εις βάρος της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ.

Εύχομαι τα λάθη να προέκυψαν λόγω φόβου για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να μην προέρχονται από κάτι άλλο.

Για τον κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τα λόγια είναι περιττά, μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα σε άθλιες διαιτησίες και είναι απορίας άξιο πως ορίστηκε σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Τα λάθη του άπειρα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στις περισσότερες επιθέσεις του Απόλλωνα ο εν λόγω επόπτης δεν ακολουθούσε καν τη φάση, εξάλλου δεν είχε σκοπό να σηκώσει τη σημαία για κανένα λόγο, ο κόσμος πίσω του απλά γελούσε.

Σε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα η σημαία του επίσης παρέμεινε κατεβασμένη και ο ίδιος σφύριζε αδιάφορα. Έχω να σας πω μόνο ότι 3 ποδοσφαιριστές μας χτυπήθηκαν άσχημα με αποτέλεσμα την αναγκαστική αλλαγή τους, σε φάσεις που όχι μόνο δε βγήκαν κάρτες αλλά δεν δόθηκαν καν φάουλ. Όλα αυτά σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τον κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Στη φάση του πρώτου γκολ του Απόλλωνα έχει προηγηθεί οφθαλμοφανέστατο χέρι και στη συνέχεια επιθετικό φάουλ, φυσικά οι κ.κ. ΝΤΑΑΟΥΛΑΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ δεν είδαν κάτι.

Απίστευτη ανοχή σε σκληρά μαρακρίσματα, πάντα μονόπλευρα φυσικά, διότι από τη μία εμείς βγάζαμε έξω τραυματίες και από την άλλη μοίραζαν κάρτες με άνεση και ευκολία.

Να σας αναφέρω μόνο ότι από τους 3 σοβαρά τραυματισμένους παίκτες του ΜΙΜΑ ( Μήτσος, Γαλανός και Γκουτσούλας ) ο τρίτος κατέληξε στα επείγοντα νοοσκομείου με βαριά κάκωση, σε φάση που όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε το δολοφονικό τάκλιν του αντιπάλου, αλλά δεν δόθηκε καν φάουλ.

Η απάντηση του κ.ΝΤΑΟΥΛΑ σε αυτό ήταν κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας, Μπαγδάτογλου για επιπόλαιο μαρκάρισμα.

Πόντιος Πιλάτος ο διαπιστευμένος από την ΕΠΣΔΑ δημοσιογράφος κ.Γεωρνταμίλης που ενώ καθόταν πίσω από τον επόπτη κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ με σκοπό να καλύψει το ματς δημοσιογραφικά, παραχώρησε τη θέση του ιπποτικά στον Γενικό Αρχηγό της γηπεδούχου ομάδας, προκειμένου επί 20 λεπτά περίπου να βρίσκεται πίσω από τον εν λόγω επόπτη, εισερχόμενος μάλιστα μόνος του εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας απομακρύνθηκε από την θέση αυτή μόνο όταν μετά από παρότρυνση δική μου, ο παρατηρητής του αγώνα κ. Καραμπίνης τον έβγαλε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πόντιοι Πιλάτοι του φαινομένου και οι αξιωματούχοι της ΕΠΣΔΑ που δεν υπέδειξαν να γίνει κάτι παρά μονο όταν ενημέρωσα εγώ ο ίδιος τον κ.Σοφιανίδη.

Πόντιοι Πιλάτοι και οι κεφαλές της ΕΠΣΔΑ, αλλά και της διαιτησίας που 48 ώρες μετά από όσα γράφτηκαν, ειπώθηκαν και ακούστηκαν δεν με πήραν ένα τηλέφωνο να ακούσουν την εκδοχή μου.

Για τον λόγο αυτό τα κάνω γνωστά προς όλους γραπτά.

Οι ικανοί ορίζονται από ικανούς, οι ανίκανοι από ποιους ;

Τέλος, στον δε Απόλλωννα Ποντίων ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τον ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
ΚΑΜΠΑΞΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button