Άγγ. Μακρυγιάννης: «Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για τον Δήμο μας είναι μεγάλο»

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πόλη των Μεγάρων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όμορφες Πόλεις» Άγγελος Μακρυγιάννης έστειλε δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε για την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη των Μεγάρων. Επίσκεψη που είχε επαναληφθεί και την περίοδο που ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Άρα το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού αλλά και της κυβέρνησης για τον δήμο μας είναι μεγάλο και σίγουρα τα έργα που έχουν προαναγγελθεί βρίσκονται σε προτεραιότητα. Εύχομαι για τα έργα και τις εξαγγελίες αλλά και για όσα δεν ειπώθηκαν στο δημαρχείο σύντομα να βρουν το δρόμο της υλοποίησης.

Εδώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η κινητικότητα των τοπικών μας εκπροσώπων στο κοινοβούλιο, μιας και η παρουσία νέων εκλεγμένων από την περιοχή μας είμαι σίγουρος, ότι έχουν αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Από την άλλη πλευρά εμείς στο δήμο που είτε με μικρές, είτε με μεγαλύτερες δυνάμεις είμαστε σε επαγρύπνηση για την ανάδειξη και την καλύτερη λύση των χρόνιων προβλημάτων των πόλεών μας με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Με πρώτο μας μέλημα το συμφέρον των πολιτών και η βελτίωση των συνθηκών ζωής.

Με αυτές τις λίγες γραμμές θα θέλαμε να εκφράσουμε την χαρά μας για την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού που μόνο καλές εντυπώσεις άφησε πίσω του στην πρότυπη μονάδα παραγωγής αυγών του συμπολίτη μας, στις δημόσιες δομές που επισκέφτηκε, στον πολύ όμορφο χώρο που του προσφέρθηκε καφέ, και σίγουρα τις μεγαλύτερες προσδοκίες για μελλοντική ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας!

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Όμορφες Πόλεις
Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button