Αγγ. Μακρυγιάννης: Έως πότε θα κοροϊδεύετε τον Μεγαρικό και Νεοπεραμιώτικο λαό κ. Δήμαρχε!

Εκλογές και όλα επιτρέπονται! Όλα αλλά πόσο θα ανεχτούμε, κοροϊδία μέσα στα ίδια μας τα μάτια. Καταγγελίες πολλές και προπάντων ανώνυμες. Ο κόσμος φοβισμένος μέσα στην απελπισία του προσπαθεί να βρει μια διέξοδο, μια δουλειά στο τόπο του. Και εσείς με τις γνωστές παλαιοκομματικές περασμένων δεκαετιών τακτικές σας τους εξαθλιώνετε και άλλο. Μέχρι πότε το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να είστε βιδωμένος στην καρέκλα σας. Μέχρι πότε θα πληρώνει αυτός ο τόπος την διοικητική μετριότητα και στασιμότητα. Επιτέλους ούτε στα καθεστώτα του περασμένου αιώνα δεν λειτουργούσαν οι διοικούντες με αυτόν το τρόπο.

Τάζετε ψεύτικες ελπίδες και δουλειές που δεν θα δώσουν κανένα έργο για την πόλη μας γιατί δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για όλους αυτούς. Αναγκάζετε ακόμη και σε υποψηφιότητα ανθρώπους που ξέρετε πολύ καλά, ότι έχουν ανάγκη να εργαστούν. Παίζετε το ρόλο του κακού και επιλεκτικά του καλού διοικητή ανάλογα με την περίπτωση. Φέρνετε το πολιτικό σκηνικό σε εποχές που δεν αξίζουν οι πόλεις μας. Με αποκορύφωμα όλων την τελευταία διακήρυξη για θέσεις εργασίας στο δήμο μας που δημοσιεύσατε Παρασκευή μεσημέρι στις 2:00 και έληξε την Τρίτη μιας και η Δευτέρα ήταν αργία.

Τακτικές δεκαετίας ’80 άντε και ’90 που ο κόσμος τουλάχιστον μπορούσε να βρει και μια δουλειά έξω στην ελεύθερη αγορά. Τελικά, ότι καταγγέλλατε, πολύ σωστά ως αντιπολίτευση, έρχεστε να κάνετε τα ίδια και χειρότερα ως διοίκηση. Ποιο είναι επιτέλους το δικό σας όραμα για την πόλη; Τα δίνω όλα απλά για να ξαναπάρω τις εκλογές; Και στις πόλεις μας τι θα μείνει για να σας θυμούνται; Ποιο θα είναι το έργο Σταμούλη; Απλά κανένα!

Ο νέος συνδυασμός Όμορφες Πόλεις έρχονται να δώσει στον τόπο μας μια νέα πολιτική ηθική και προπάντων ανάπτυξη και ευημερία που τόσο έχουμε ανάγκη. Πρέπει ο δήμος μας να κάνει γρήγορα βήματα εμπρός και να πάει στην εποχή του. Με όραμα για το αύριο περνώντας τις παλαιομοδίτικες πολιτικές του χτες που μόνο υπερήφανους δεν μας κάνουν και όλοι μας καταγγέλλουμε!

Με την νέα μας πολιτική προσέγγιση στην διοίκηση του δήμου μας, θα προσελκύσουμε νέες επενδύσεις κυρίως ιδιωτών που έχει ανάγκη ο τόπος μας ώστε να δοθούν μόνιμες και αξιόλογες θέσεις εργασίας σε νέες και νέους που θα επιλέξουν να μείνουν και να κάνουν οικογένεια στην πόλη που γεννήθηκαν. Από θέση ευθύνης ακόμα και προεκλογικά σας λέμε την αλήθεια χωρίς να σας εξαπατούμε με ψεύτικες ελπίδες μόνο για να αρπάξουμε την ψήφο σας με τα γνωστά έως τώρα αποτελέσματα.

Ο νέος μας συνδυασμός είναι η μόνη ηχηρή απάντηση στο ψέμα και το λαϊκισμό του παρελθόντος που τα αποτελέσματα του είναι ορατά σε όλες και όλους σήμερα. Γι’ αυτό και ζητάμε την στήριξη σας βλέποντας σας στα μάτια και λέγοντας σας μόνο την αλήθεια. Μια αλήθεια που έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια από την πολιτική σκηνή του τόπου μας!

Σας ευχαριστώ,

Άγγελος Μακρυγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος
«Όμορφες Πόλεις»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button