Ανέλαβε τον Βύζαντα ο Παντέλης

Ο Νίκος Παντέλης είναι και επίσημα από την Παρασκευή (11/11) ο νέος τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων, όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου site της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ αναφέρει:

“Η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Ν. Παντέλη. Ο νέος τεχνικός του Βύζαντα έπιασε ήδη δουλειά και θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λάρισα χωρίς όμως να έχει την απόλυτη ευθύνη στην συγκρότηση της ενδεκάδας αφού υπεύθυνοι θα είναι οι Καλαποθαράκος και Ασπρογέρακας

Λίγα λόγια για το νέο τεχνικό του Βύζαντα:

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα απο τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και συνέχισε σε ομάδες των μικρών εθνικών κατηγοριών, όπωςΑ.Ο. ΚέρκυραΑΠΟ ΚερατσίνιΑθηναϊκός Α.Σ.Α.Ο. ΧαλκίδαΑ.Ο. ΚαστοριάΑ.Σ. Λαμία.

Την περίοδο 2006-07 ανέβασε τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Στα μισά της περιόδου 2007-08 έφυγε από την ομάδα του Μπραχαμίου και πήγε στην Γ.Σ. Καλλιθέα. Τη σεζόν 2008-09 εργάστηκε στην Κέρκυρα, το 2009-10 στην ΓΣ Ηλιούπολη και το 2010-11 στον Εθνικό Αστέρα.

Να σημειωθεί ότι συνελήφθη στις 23/06/2011 για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο στημένων αγώνων της Α΄ και Β΄ Εθνικής.

Αρχικά του επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, όμως στη συνέχεια απαλλάχθηκε των κατηγοριών, τόσο αυτός, όσο και η ομάδα την οποία προπονούσε.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button