Αναστολή λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων λόγω κρουσμάτων covid

Η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 26 Απριλίου 2021

Σύμφωνα με έγγραφο του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μεγαρέων που εστάλη σήμερα 14 Απριλίου στον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, το οποίο υπογράφεται από τον κ. Κωνσταντίνο Καράμπελα, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων και Υπεύθυνο του Τμήματος Προαγωγής και Προστασίας της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεγαρέων, γνωστοποιείται ότι έκλεισε για 14 ημέρες η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου λόγω covid – 19.

Στο έγγραφο αυτό ο κ. Καράμπελας αναφέρει:
«Σας γνωρίζουμε ότι στην Κοινωνική Υπηρεσία παρουσιάστηκαν τρία (3) κρούσματα covid – 19, (τα κρούσματα δεν παρουσιάζουν μεταξύ τους επιδημιολογική συσχέτιση) σε διάστημα μικρότερο από 14 ημέρες.

Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, η Κοινωνική Υπηρεσία πρέπει να κλείσει για δύο εβδομάδες και όλοι οι Υπάλληλοι να μείνουν σε κατ’ οίκον απομόνωση για 14 ημέρες από τις 13 Απριλίου 2021 έως και 26 Απριλίου 2021.

Αν από την 5η έως την 7η ημέρα (αρχομένης από της 13 Απριλίου 2021) κάνουν test και βγεί αρνητικό και εφ’ όσον δεν παρουσιάσουν συμπτώματα τουλάχιστον ένα με δύο εικοσιτετράωρα (βήχα, πυρετό κλπ), μπορούν να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους μετά την 10η ημέρα».
Έτσι λοιπόν η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 26 Απριλίου 2021.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button