Ανασκόπηση 2012 Σ.Γ. Μεγάρων

 

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γυμναστικής Ταεκβοντο-Κικ Μποξινγκ Μεγάρων κάθε χρόνο είναι αριθμητικά πάρα πολλές, ευχάριστες και εντυπωσιακές κάνοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες του ευχαριστημένους και δίνοντάς τους κίνητρα για να συνεχίζουν να αθλούνται.

   Το 2012 ήταν ακόμα μια χρονιά γεμάτη συμμετοχές, επιτυχίες και πολλά μετάλλια αφού όλα τα τμήματα του συλλόγου συμμετείχαν σε κάποια δραστηριότητα, αποκτώντας ευχάριστες εμπειρίες και γνώσειςΤα αγωνιστικά τμήματα τόσο του Ταεκβοντο, όσο και του Κικ Μποξινγκ, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε διασυλλογικά, Πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα και να καταφέρουν να κατακτήσουν πάρα πολλά μετάλλια και σημαντικές θέσεις στις γενικές κατατάξεις.

   Αναλυτικά, το αγωνιστικό τμήμα του Ταεκβοντο συμμετείχε σε δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα, σε μια φιλική αγωνιστική συνάντηση, σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα και ένα πανελλήνιο Κύπελλο καταφέρνοντας να κατακτήσει 8 μετάλλια από το σύνολο των 14 μεταλλίων. Ακόμα, τα μικρότερα τμήματα συμμετείχαν σε επιδείξεις Ταεκβοντο σε εκδηλώσεις Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων εντυπωσιάζοντας με τις τεχνικές τους και αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του κοινού. Επίσης παραβρέθηκαν σε δύο κοινές προπονήσεις με άλλους συλλόγους ανταλλάσοντας εμπειρίες και αποκτώντας σημαντικές γνώσεις για το άθλημα που αγαπούν. Τις καλύτερες εντυπώσεις  άφησε το αγωνιστικό σεμινάριο  που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με πρωτοβουλία των προπονητών του συλλόγου Στρατούρη Χρήστου και Κούρσου Μελέτη, από τον Κορεάτη πρωταθλητή  Jin Kuy Yeom (Τζιν Κιου Γεομ) όπου όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες απαραίτητες για την αθλητική και αγωνιστική τους εξέλιξη. Μετά το πέρας του σεμιναρίου έμεινα όλοι ευχαριστημένοι και τους απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

  Τα τμήματα του Κικ Μποξινγκ είχαν και αυτά αρκετές δραστηριότητες όπως το Πανελλήνιο κύπελλο Κικ Μποξινγκ, οι αγώνες επίλεκτων αθλητών Κικ Μποξινγκ και το Πανελλήνιο κύπελλο Κικ ΜποξινγκΣαβατ όπου κατέκτησαν 6 μετάλλια από το σύνολο του συλλόγου των 14 μεταλλίων. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το σεμινάριο Μάϊ Τάϊ από τον Παγκόσμιο πρωταθλητή Σταμάτη ΄StamtheShowman΄ Μπιτάκο ό οποίος πλούτισε τις γνώσεις των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου με πολλές και εντυπωσιακές τεχνικές, ώστε το επίπεδό τους να παραμένει υψηλό, στο τέλος όλοι έμειναν χαρούμενοι γεμάτοι ενθουσιώδη συναισθήματα και τους απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα.

  Όλες οι εκδηλώσεις και οι συμμετοχές των αθλητών και των αθλητριών προγραμματίζονται με επιμέλεια από τους προπονητές του  Συλλόγου Γυμναστικής Ταεκβοντο-Κικ Μποξινγκ Μεγάρων Στρατούρη Χρήστο κάτοχο 5ου νταν και Κούρσο Μελέτη κάτοχο 6ου νταν οι οποίοι εργάζονται πολλά χρόνια με επαγγελματισμό και συνέπεια ώστε να καταφέρουν σημαντικές επιτυχίες μεταφέροντας τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες τους προσφέροντας τους ένα υγιή τρόπο ζωής με αρχές του αυτοσεβασμού, τις πειθαρχίας και γενικότερα του αθλητικού ιδεώδους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button