Ανακοίνωση MegaraTV σχετικά με απόσπασμα από βίντεο που χρησιμοποιήθηκε από μεγάλα κανάλια

Με λύπη μας διαπιστώσαμε πως πριν λίγες ημέρες μεγάλα κανάλια και γνωστές ιστοσελίδες χρησιμοποίησαν ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις των ανθρώπων που παρευρέθηκαν στην ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου και κ. Κασιδιάρη (Χρυσή Αυγή) στα Μέγαρα.

 

Μία ημέρα πριν “πάρουντο απόσπασμα που έπαιξαν με τίτλοΧρυσαυγίτης Ουγκείχαμε στείλει Δελτίο Τύπου προς όλα τα ΜΜΕ ενημερώνοντάς τους για το ντοκιμαντέρ παραγωγής MegaraTv σχετικά με την παραμονή της χώρας μας στην Ε.Ε.. Παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας εκείνη την ημέρα αλλά με λύπη μας ενημερωθήκαμε και διαπιστώσαμε στη συνέχεια, πως κανένα μεγάλο ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε ή αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ, αντιθέτως βρήκαν “λαβράκι“, κατ' αυτούς, στο βίντεο της ομιλίας των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής.

 

Δηλώνουμε πως ως MegaraTv ουδέποτε απομονώσαμε τη συγκεκριμένη δήλωση (όπως ανέβηκε στο YouTube) και διαφωνούμε κάθετα στη διαπόμπευση ανθρώπων με κριτήριο τη μόρφωσή τους ή την ικανότητά τους στη ρητορική. Θεωρούμε θεμιτή την οποιαδήποτε κριτική σε επίπεδο θέσεων και πρακτικών τόσο προς το συγκεκριμένο κόμμα όσο και στα υπόλοιπα, αλλά σε καμία περίπτωση δε συμφωνούμε με τέτοιου είδους ενέργειες. 

Με πάγια άποψή μας τη δημοσιοποίηση όλων των απόψεων (πόσο μάλλον όταν αυτό μας ζητείται από τους ίδιους τους πολίτες) αισθανόμαστε λύπη που τα μεγάλα κανάλια και οι ιστοσελίδες διάλεξαν να προβάλλουν από το κανάλι μας το συγκεκριμένο βίντεο και όχι το ντοκιμαντέρ που έπαιξε σε μεγάλα ευρωπαϊκά δίκτυα.

 

Τέλος σχετικά με το επίπεδο μόρφωσης του καθένα θα μπορούσαμε να κατηγορήσουμε την ίδια την κοινωνία και την ισότητα στην πρόσβαση στη μόρφωση και στα υπόλοιπα δημόσια αγαθά η οποία είναι περιορισμένη γενικότερα όπως αποδεικνύεται απο τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποτελώντας υποκείμενο χλευασμού.

 

Αλέξανδρος Αραπέτσικας

Εκ μέρους του MegaraTV

Παρόμοια άρθρα

Back to top button