ΑΓΣ Βύζας: Ανανεώσεις συνεργασιών – Εκτός ο Πανταζής λόγω σπουδών

Στο περυσινό επιτυχημένο πλάνο θα πορευθεί και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η διοίκηση του Βύζαντα, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ποδοσφαιριστές ταλαντούχους που με την αγωνιστικότητά τους φέτος αλλά και το ήθος τους, έδειξαν πως έχουν να προσφέρουν πολλά στον σύλλογο που δικαίως έχει επενδύσει σ’ αυτούς.

Με βάση το συγκεκριμένο σχεδιασμό, η διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους νεαρούς – ταλαντούχους ποδοσφαιριστές Ιερόθεο Δρίτσα, Ανδρέα Μήτσο, Μάριο Μουσκάι και Σωτήρη Μαυρονάσο.

Tο απόγευμα της Δευτέρας, εξασφαλίστηκε ακόμη μία ανανέωση συνεργασίας με τoν Νιγηριανό αμυντικό μέσο, Σαμ Έμετο. Ο παίκτης βρέθηκε  στα γραφεία της ομάδας του Βύζαντα όπου σε διάστημα λίγων λεπτών συμφώνησε με τον πρόεδρο Λεων. Νικολάου, δίνοντας τα χέρια.

Εκτός ο Πανταζής

Στην ομάδα δεν θα συνεχίσει ο νεαρός αμυντικός μέσος Άγγελος Πανταζής ο οποίος για λόγους σπουδών θα μεταβεί για 4 χρόνια στην Κύπρο.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας, εύχονται στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή καλές σπουδές, υγεία και προκοπή, δηλώνοντας του ότι η «πόρτα» της ομάδας του Βύζαντα θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button