5-2 ο ΒΥΖΑΣ τον ΠΑΟΚ Μάνδρας με βράβευση των παλαίμαχων Κορόγιαννη και Κυριακόπουλου [βίντεο]

Με νίκη συνέχισε ο Βύζας Μεγάρων στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ, το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μαρτίου. Ο πρωτοπόρος Βύζας επικράτησε με το ικανοποιητικό 5-2 επί του ΠΑΟΚ Μάνδρας και διατήρησε την απόσταση των τριών βαθμών από τη Νέα Πέραμο του Χάρη Κοπιτσή, η οποία, επίσης, κέρδισε με 1-0 τον Ασπρόπυργο.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα, η διοίκηση του Βύζα τίμησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Ιερόθεο Κορόγιαννη και Νίκο Κυριακόπουλο, όπως επισημαίνει και σχετικό δελτίο τύπου εκ της διοίκησης της ομάδας.

Παρακολουθήστε στο βίντεο τις κυριότερες φάσεις, τα γκολ του αγώνα και τη βράβευση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Βύζα.

Την τιμητική πλακέτα στον Ιερόθεο Κορόγιαννη απένειμαν η πρόεδρος, Ιωάννα Ρήγα, με τον αντιπρόεδρο, Τάσο Σάλτα, ενώ την πλακέτα στο Νίκο Κυριακόπουλο απένειμε ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Με απόφαση της διοίκησης, έως την λήξη των εντός έδρας αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, θα τιμηθούν και άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button