Αγιασμός για την ομάδα του Μεγαρικού

Την Τρίτη 2/10/2018 στις 19:30 με τις ευλογίες του πάτερ Πολύευκτου, έκανε την επίσημη πρώτη η ομάδα του Α.Σ. Μεγαρικός για την περίοδο 2018-2019, η οποία και επίσημα ξεκίνησε την προσεχή Κυριακή 7/10/2018.

Σε στενό “οικογενειακό” κύκλο παρόντων των ποδοσφαιριστών της αντρικής ομάδας, της νεοσύστατης ομάδος του παιδικού τμήματος, του προπονητή μας Κου Χατζή Γεωργίου και σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, στο φυσικό τους χώρο στο γήπεδο “Μεγαρέων Ολυμπιονικών” πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός με μεγάλη ευλάβεια.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ο Δήμαρχος Μεγαρέων Κος Σταμούλης Γρηγόριος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας κυρίως ότι πρωτίστως πρέπει να απολαμβάνουμε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι και έπειτα σαν αγώνα. Προέχει ο αθλητισμός και η ευγενή άμυλα που πρέπει να διακρίνει τον καθέναν μας και μετέπειτα να μας απασχολεί το αποτέλεσμα των αγώνων. Κλείνοντας ο κος Δήμαρχος ευχήθηκε καλούς αγώνες, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠ.Σ.Δ.Α Κος Τζανόπουλος Μιχάλης, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως, όπως πάντα, θα έχει η ομάδα μας την πλήρη στήριξη της Ενώσεως και θα δοθεί όποια βοήθεια χρειαστεί, προκειμένου η προσπάθεια που γίνεται από πέρυσι από τα Διοικητικά Συμβούλια του Α.Σ. Μεγαρικός και αυτό του Α.Σ. Ευκλείδη να αποδώσει καρπούς.
Στη συνέχεια ευχές για την νέα σαιζόν που ξεκινά, έδωσε και ο Πρόεδρος της ομάδος Κος Πέτρος Γκοσδής και υποσχέθηκε πως θα είναι πάντα δίπλα σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί για να δώσει αμέσως λύση.

Κλείνοντας η βραδιά, ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ευκλείδη Κος Καράμπελας Κώστας έδωσε το στίγμα της άψογης συνεργασίας που έχουν οι δύο ομάδες έως σήμερα. Κυρίως έκανε αναφορά στο νεοσύστατο τμήμα στην ακαδημία του Μεγαρικού στην ηλικιακή κατηγορία Παιδικό, όπου προέρχεται εξολοκλήρου από την ακαδημία του Α.Σ. Ευκλείδη για να την στελεχώσει. Τμήμα το οποίο θα συμμετάσχει στο επίσημο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Δ.Αττικής για την χρονιά 2018-19.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κος Δήμαρχος Μεγαρέων Σταμούλης Γρηγόριος, ο Πρόεδρος & ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.κ. Τζανόπουλος Μιχάλης & Πάνος Μελέτιος, το μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. Ηρόδωρος κ. Δομπρογιάννης Αριστοτέλης, εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Α.Σ. Ευκλείδης και σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. Μεγαρικός.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button