Α. Υψηλάντης: «Γέφυρα “Καρδατά” – Έργο “ταλαιπωρίας” για τους πολίτες και οικονομικής καταστροφής για τους επαγγελματίες»

Ακολουθεί άρθρο – επιστολή του υποψήφιου βουλευτή Β’ Δυτικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Αντώνη Υψηλάντη, σχετικό με την καθυστέρηση του έργου στη γέφυρα της περιοχής «Καρδατά» στα Μέγαρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις μου που αφορούν τοπικά ζητήματα, φέρνω στη δημοσιότητα το έργο της γέφυρας στην περιοχή «Καρδατά» Μεγάρων.

Πρόκειται για ένα έργο που στην κυριολεξία έχει μετατραπεί σε σύγχρονο «Γιοφύρι της Άρτας», έργο «ταλαιπωρίας» για τους πολίτες και οικονομικής καταστροφής για τους επαγγελματίες ιδιαίτερα της Νέας Περάμου.

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης και της παράδοσης του έργου στην κυκλοφορία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους συμπολίτες μας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι τόσο από το Υπουργείο Υποδομών που έχει την εποπτεία του έργου όσο και από την κατασκευαστική εταιρεία ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ που συντηρεί το δρόμο για λογαριασμό της Ολυμπίας Οδού.

Είναι τραγελαφικό, ενώ έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της γέφυρας και έχουν δοθεί όλα τα ρεύματα της Ολυμπίας Οδού στην κυκλοφορία, εντούτοις η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας «Καρδατά» να παραμένει κλειστή παρότι δεν γίνονται εργασίες.

Η κωλυσιεργία αυτή, πέραν του ότι χωρίζει στη μέση δύο πόλεις που ανήκουν στον ίδιο Δήμο, τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, έχει δημιουργήσει και μεγάλα προβλήματα στην τοπική αγορά και κατ’ επέκταση στην τοπική οικονομία σε εποχές ιδιαίτερα δύσκολες.

Στόχος της παρέμβασής μου είναι να αφυπνιστούν οι αρμόδιοι ώστε να δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία η γέφυρα, αφού η ζημιά που έχουν προκαλέσει σε εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής μας είναι ανεπανόρθωτη.

Από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν κατέχω, θεωρώ υποχρέωση μου απέναντι στους πολίτες να αναδεικνύω τα προβλήματα της περιοχής, βάζοντας ένα «λιθαράκι» ώστε το επίπεδο ζωής στην πολύπαθη Δυτική Αττική να βελτιωθεί.

Γιατί οι πολίτες της Δυτικής Αττικής αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον!

Αντώνης Γ. Υψηλάντης
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής
ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button