Τα αποτελέσματα των αγώνων στην ΕΠΣΔΑ (10-11/12)

Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων στην ΕΠΣΔΑ το Σαββατοκύριακο που πέρασε (10-11/12) έχουν ως εξής:


Αλώβητη από το «Γ. Ρουμελιώτης» πέρασε η Νέα Πέραμος, που ξεπέρασε το εμπόδιο του σκληροτράχηλου Ηρακλή Ελευσίνας με 3-1 και επανήλθε στις νίκες. Πρωταγωνιστής για ακόμα ένα ματς για την ομάδα του Άρη Κακογιάννη ο Τοπτίδης, που στο 15′άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ έδωσε και δύο ασίστ στους Γεωργιάδη (75′ κεφαλιά) και Χριστοδουλίδη (88′ πλασέ). Ο Ηρακλής είχε ισοφαρίσει με τον Θεοδωρίδη στο 45′.

Παράπονα από τη διαιτησία του Αλιάγα έχουν και οι δύο ομάδες. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για δύο πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, που έμειναν ατιμώρητα…

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παπαθανασίου, Μαρινόπουλος, Κοντοχρήστος, Χότζα, Πεχλιβανίδης, Πουρής, Θεοδωρίδης(61′ Ράλλης), Γκόρος, Αυγέρης, Ρούσσος(70′ Ζίου), Τσαγκουρίδης.
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Βαρουδάκης, Μυρτάι(46′ Πνευματικάκης), Δράγασης(90′ Μπάρδης), Ζουμπλιός, Λημνιάτης, Γεωργιάδης, Νάκος(61′ Χριστοδουλίδης), Καμπόλης, Τζελάι(61′ Κοκόση), Τοπτίδης, Καραγιάννης.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ευκλείδης. Η ομάδα του Γιώργου Χατζή κατέβαλε με 3-0 τη Λαμπερή Ελευσίνας, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Σκόρερ των νικητών οι Τσούκαλας(14′), Χατζής(36′) και Στέφας(67′).

Διαιτήτευσε ο Τσάμπουρας.

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Μπεναρδής, Νέρι(82′ Κουφής), Κόλας, Τσούκαλας, Σταυράκης, Γιουρούκος, Δρομούσης, Χατζής(75′ Χιώτης), Στέφας(82′ Ισιδωρίδης), Παλούκα(75′ Ρόκου), Γολίτσας.
ΛΑΜΠΕΡΗ: Τούρτας, Παπασταματίου, Χάλας, Γεωργίου, Καλιτσουνάκης(72′ Μουστογιάννης), Κώτσης, Νικόλα(82′ Σιτσάνης), Ευαγγελάτος, Πατιστής(74′ Νέζης), Τζάνος(46′ Ουράι), Καλομενίδης(82′ Μπουσάι).

Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε προσωρινά ο Ασπρόπυργος. Η ομάδα του Κυριάκου Μίχα επανήλθε στις επιτυχίες επικρατώντας στην επανάληψη με 2-1 του μαχητικού Μεγαρικού. Για μια ακόμα φορά εξαιρετική εμφάνιση από τον Νέρες που σημείωσε και τα δύο γκολ των νικητών (53′, 72′), ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος(27′). Ο Μεγαρικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ελέζι στο 79′. Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Βάτσιο.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Μίχος, Δημακάκος, Πίνης, Βουρνάζος, Τύρπος, Κοντούλης, Τσαγιάννης, Σερέπας, Νέρες, Μακρίδης, Νταφόπουλος.
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Χύτας, Δρυμούσης, Χάντης, Χιώτης, Πέππας, Καλέμι, Μαρούλης, Κώνστας, Γκίνης, Καστάνης.

πηγή

Παρόμοια άρθρα

Back to top button