Ομιλία στο Δημαρχείο Μεγάρων – «Η κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το δίκαιο της θάλασσας»

Δελτίο τύπου προαναγγέλει ότι τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Μεγάρων στην αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Μεγαρέων, θα λάβει χώρα ομιλία του κ. Πολύκαρπου Αδαμίδη, νομικού του Χάρβαρντ με θέμα: «Η κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το δίκαιο της θάλασσας».

O Πολύκαρπος Αδαμίδης, γεννήθηκε στην Κατερίνη την 01/12/1971, όπου και ολοκλήρωσε τον κύκλο των εγκύκλιων σπουδών του, αριστεύσας και πρωτεύσας. Εισήχθη με την πρώτη κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1989, από όπου και αποφοίτησε πρώτος τον Ιούλιο του 1993, με βαθμό πτυχίου 9,58 δίνοντας τον όρκο της Σχολής.

Ως υπότροφος πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, από όπου και αποφοίτησε το 1995. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος και σήμερα είναι έφεδρος λοχαγός Υλικού Πολέμου. Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Αριστοτέλειο, στη θεματική του Δικαίου του Ανταγωνισμού, ως μεταπτυχιακός υπότροφος του ΙΚΥ, κατόπιν εξετάσεων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button