Σε κρίσιμη κατάσταση 4χρονος Ρομά στο νοσοκομείο

Μάχη δίνουν οι γιατροί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να κρατήσουν το 4χρονο αγοράκι στη ζωή το οποίο τραυματίστηκε μετά από επίθεση με πέτρες σήμερα το πρωί στα Μέγαρα.

 

Το περιστατικό, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν σχετίζεται με τα όσα συμβαίνουν στην Αγ. Βαρβάρα, καταγράφηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, στο δρόμο Χανίου στα Μέγαρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν περισσότεροι από πέντε Ρομά, κάτω από άγνωστες συνθήκες και αίτια, εγκλωβίστηκε από τέσσερα άλλα οχήματα που επέβαιναν ομόφυλοί τους για να ακολουθήσει συμπλοκή ανάμεσά τους.
 
Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν συνολικά πέντε άτομα, εκ των οποίων σοβαρότερα ένα 4χρονο αγόρι, που μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 
 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι κακώσεις και τα τραύματα προήλθαν από λιθοβολισμό με πέτρα.
 
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button