Συνεδριάζει η Επιτροπή Αγώνα στην Κινέτα με κεντρικό θέμα την καθυστέρηση για την ολοκλήρωση της υδροδότησης

Την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 και ώρα 11:00, στην αίθουσα του συλλόγου Γεράνεια, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Κινέτας, με βασικά θέματα την πορεία σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η καθυστέρηση των εργασιών για την ολοκλήρωση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης της Κινέτας, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τον ΟΣΕ, ένα ζήτημα που – όπως επισημαίνεται – θα έπρεπε να έχει επιλυθεί πριν από την υπογραφή της ανάθεσης του έργου.

Παράλληλα, θα γίνει ενημέρωση για τη συλλογή υπογραφών σχετικά με την ανέγερση σχολείου στην Κινέτα, καθώς η Επιτροπή βρίσκεται αυτή την περίοδο στη φάση καταγραφής και ελέγχου του συνολικού αριθμού υπογραφών που έχουν συγκεντρωθεί από τα μέλη και τους κατοίκους.

Για τον λόγο αυτό, καλούνται όσοι διαθέτουν έντυπα με υπογραφές να παρευρεθούν στη συνεδρίαση, ώστε να γίνει η απαραίτητη καταμέτρηση και ενημέρωση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους κατοίκους, οι οποίοι μπορούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, να συμμετάσχουν στη συζήτηση, να καταθέσουν την άποψή τους ή να στηρίξουν την προσπάθεια υπογράφοντας το σχετικό αίτημα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button