Ευκλείδης: Συμμετοχή του mini volley στο Χριστουγεννιάτικο “Event Love Volley” στο Περιστέρι

Παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου έδωσαν το «παρών» και διασκέδασαν παίζοντας βόλεϊ σε δεκάδες μικρά γηπεδάκια που δημιουργήθηκαν στον χώρο των 4.500 τ.μ. του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου. Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά διοργανώθηκε από το Peristeri Volley School υπό την αιγίδα του δήμου Περιστερίου.
Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισαν την εκδήλωση, κλείνοντας έτσι με ιδανικό τρόπο το 2018. Στο event παραβρέθηκαν και έπαιξαν βόλεϊ με τα παιδιά, καταξιωμένοι εν ενεργεία βολεϊμποίστες και βολεϊμπολίστριες, διεθνείς με την εθνική Ελλάδας, παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Πελεκούδας Παναγιώτης, ο Φράγκος Ανδρέας, ο Πετρέας Γιώργος, ο Ρουμελιωτάκης Γιάννης, ο Ράπτης Αλέξανδρος, ο Μαυραγάνης Νίκος, ο Πεντίδης Γιώργος, η Οικονομίδου Μαρία, η Δικαιούλια Βιργινία (παίκτρια του βόλεϊ που συμμετείχε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Survivor), η Χρυσομάλλη Αθηνά, η Θεοχάρη Άννα-Μαρία και η Νικολογιάννη Ασημίνα.
Μία από τις «τυχερές» ομάδες (ανάμεσα σε 25 και πλέον ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά) ήταν και η δική μας καθώς πολλοί από τους αυτούς τους αθλητές έπαιξαν βόλεϊ με παιδιά του τμήματος mini volley του Ευκλείδη.
Όλοι μαζί μοιραστήκαμε χαμόγελα και διασκεδάσαμε στη μεγάλη αυτή γιορτή των μικρών φίλων του βόλεϊ με έναν μοναδικό τρόπο που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει.
Ο ΑΣ Ευκλείδης, ο πρώτος επίσημος σύλλογος βόλεϊ των Μεγάρων, καλλιεργεί σε βάθος το όμορφο αυτό άθλημα διατηρώντας τμήματα mini volley (παιδιά του δημοτικού), τμήμα παγκορασίδων (κορίτσια του γυμνασίου), κορασίδων (κορίτσια του Λυκείου) και τμήμα αγοριών. Στις κατηγορίες παγκορασίδων και Κορασίδων διαθέτει αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button